Малина - от отличник по ветеринарна медицина до върховете на музикалните класации

от в 13:05 на 09.03.2016 в Истории

Оцени тази статия:
Малина - от отличник по ветеринарна медицина до върховете на музикалните класации Folk.bg

Малина - от отличник по ветеринарна медицина до върховете на музикалните класации

Малина - от отличник по ветеринарна медицина до върховете на музикалните класации

Една от най-ярките звезди на поп-фолка Малина има изключително интересен и пъстър живот. 

Днес певицата е сред най-обичаните имена на музикалната сцена, но дотук достига след куп житейски ситуации. Преди да изгрее с хитове, тя тръгва от родния си град Ловеч. Родена в семейство на лекари, съвсем логично тя се насочва към медицинската наука. Избира ветеринарната медицина като своя професия и заминава за Стара Загора, където завършва висшето си образование. Като типичен перфекционист, тя е отличничка и в не едно свое интервю споделя, че и днес може да постави точна диагноза и се гордее със знанията си. Там среща и първата си голяма любов - бащата на сина й Симеон. 

Горещата й кръв обаче я влече към танците и съвсем случайно попада в полезрението на изгряващия музикален продуцент инж. Митко Димитров. Невероятното чувство за ритъм, което владее й осигурява договор с новостартиралата компания "Пайнер". Само месеци са й нужни, за да се превърне в звездата на фирмата. 

Следват хитове, албуми и съвсем логично тя е сред топ имената, които са част от прословутите турнета на "Планета ТВ". Разбира се, нейният стил е неподражаем. Дори в ранните тогава за поп-фолка години Малина предлага шоу, което дотогава зрителите са виждали само и единствено на концертни от световна величина. 

Паралелно с музикалните си проекти, Малина извежда на преден план и спорта - тя вае тяло във фитнес залата, репетира със своя балет и към днешна дата е сред дивите с най-красиви форми. 

Въпреки че не бълва песни на конвейр, Малина успява да задържи вниманието върху себе си. Рядко дава интервюта, но пък когато реши да говори, казва съществени факти. 

Сред най-големите й хитове са "Ако ще да звъниш", "300 пъти", "Студ", "Двойници", а с Азис създават шедьоври в поп-фолка като дуетни партньори. 


Теми   малина

Още по темата

Коментари


#1

Да

Уникална!

Оценка
-0 +0
Няма повече коментари за тази статия!
ВИЖ ОЩЕ




Не сте попълнили всички полета!



x