Крум в новогодишната програма на bTV

от в 02:23 на 31.12.2015 в Новини

Оцени тази статия:
Крум в новогодишната програма на bTV Folk.bg

Крум в новогодишната програма на bTV

Крум в новогодишната програма на bTV Снимка: Теди Грозданов - фотограф

Крум ще посрещне новата 2016 година като част от празничната програма на bTV. Звездата ще блесне в специалното издание на „Комиците“, където ще влезе в роля, която не е показвал до този момент. С участието си той ще разкрие още един от своите таланти, а какъв е той, ще стане ясно на 31 декември с начален час 20.00 часа.


Крум изпраща изключително динамична година. Той издаде песента „Забрави“, в която специално участие взе Анелия. Лятото мина под знака на „Скорпион“, а публиката бе сюрпризирана с това, че за сингъла той отново се събра с Емануела. След 5-годишна раздяла двамата заровиха томахавките и се обединиха в името на музиката и категорично доказаха, че са един от най-обичаните и слушани дуети.


На 1 ноември Крум прекрати договора си с „Пайнер“, като запази мълчание за фактите, довели до това. В навечерието на коледните празници той бе първият официално анонсиран изпълнител, който стартира работа с най-новата музикална компания в България Hit Mix Music. До броени дни предстои премиерата на първия му сингъл за фирмата, който е със заглавие „Както желаете, мис“.


Теми   hit mix music | анелия | емануела | забрави | крум | пайнер | скорпион

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x