Крум с микс от хитове на фестивала "Балканско веселие" в Сандански

от в 09:46 на 04.07.2018 в Събития

Оцени тази статия:
Крум с микс от хитове на фестивала "Балканско веселие" в Сандански Folk.bg

Крум с микс от хитове на фестивала "Балканско веселие" в Сандански

Крум с микс от хитове на фестивала

Крум е сред гост-звездите, които ще огласят сцената по време на фестивала "Балканско веселие". Той ще представи своите хитове на 8 юли (неделя) на сцената на Алеята на дипломата в южния ни град.
Наред с последния хит на Крум „Обичам те“, който е в дует с Анелия и превзема класациите, изпълнителят ще представи и златните си хитове през годините.
„Щастлив съм, че имам възможността да се включа в програмата на фестивала. За мен това е огромна чест, защото събитието се провежда за втора поредна година и се превръща в традиция. Знам колко хора се събраха миналото лято в Сандански и очаквам същата голяма публика и на това издание“, споделя Крум за участието си на Празника на музиката, мезето и питието.
Първата поява на изпълнителя на музикалната сцена е през 2006 г. Зад гърба си той има издадени два студийни албума, множество сингли и участия в различни концерти и фестивали. Носител е на редица призове, като три поредни години – 2007, 2008 и 2009 г. печели „Награда на ФЕН ТВ за най-прогресиращ изпълнител“, „Видеоклип на годината“ за 2008 и други.
Най-голямото му отличие е на Първите балкански музикални награди през 2009 г., когато грабва приза за „Най-добра песен от България“ за дуета си с Емануела „Нищо не знаеш“.


Теми   балканско веселие | крум

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x