Крум и Емануела - вечни врагове или обречени на успех?

от в 01:12 на 19.02.2016 в Истории

Оцени тази статия:
Крум и Емануела - вечни врагове или обречени на успех? Folk.bg

Крум и Емануела - вечни врагове или обречени на успех?

Крум и Емануела - вечни врагове или обречени на успех?

Крум и Емануела са сред най-коментираните звезди в поп-фолка. Двамата се срещат за първи път още в периода, когато са изпълнители на "Ара мюзик". Сближават се и покрай това решават да запишат дуетна песен. Едва ли са подозирали обаче какво ги очаква оттук нататък.

На бял свят се появява "Нищо не знаеш" - първият им общ проект, който само за часове се превърна в тотален хит и успя да се нареди сред най-обичаните златни хитове в поп-фолка. Видеоклипът е вълнуващ и запомнящ се, а песента спечели всички възможни награди в годината си на излизане. С идването на успеха, идва и пълен крах за отношенията на двамата изпълнители. 

Започват остри нападки в медиите. Двамата избягват да бъдат заедно на дадено събитие. Когато се засекат, се разминават, без дори да се погледнат. Емануела е по-настоятелна и често обижда своя дуетен партньор. И така няколко години. 

И точно, когато войната между тях утихна, Емануела и Крум успяха да скандализират обществото отново. За никому неочаквано певицата се включи в летния хит на Крум "Скорпион". Двамата демонстрираха топли чувства един към друг и отказаха да коментират кое е довело до събирането им. 

Дали в името на кариерата, или са си изяснили и простили всичко, за публиката остана скрито. Едно е сигурно - независимо от отношенията между тях, всяка песен, до която се докоснат двамата певци, се превръща в тотален хит. 


Теми   емануела | крум | нищо не знаеш | скорпион

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x