Кристиана: Ще стартирам с ново и много различно звучене в Hit Mix Music

от в 12:19 на 02.02.2016 в Интервюта

Оцени тази статия:
Кристиана: Ще стартирам с ново и много различно звучене в Hit Mix Music Folk.bg

Кристиана: Ще стартирам с ново и много различно звучене в Hit Mix Music

Кристиана: Ще стартирам с ново и много различно звучене в Hit Mix Music

Манол Иванов: Здравей, Криси. Здравей Криси! С Крум очевидно сте близки и се питам дали има шанс да направите песен заедно в скоро време. Двете ви песни заедно (както и с Дебора) са тотални хитове, които ще останат във времето. Дано направите още един хит заедно. Нямаме търпение!

Кристиана: Радвам се, че и до днес слушаш „Буба лази“ и „Танци-манци“ – това са страхотни песни и имахме много хубави емоции, когато ги записвахме и снимахме клиповете. С Крум постоянно работим заедно, виждаме се и сме добри приятели, защо не да направим съвместна песен. 

Яна Ботева: Здравей, Кристианка :) Станах ти фенка от песента "Мой докрай" до сега. Много ми харесват песните ти, имаш много хубав глас. Кога да очакваме нова песен от теб? Пееш от няколко години, вече можеш ли да се похвалиж с по-големи фенове? Бях на твое участие в Плевен и искам да ти кажа, че ми направи много добро впечатление.

Кристиана: Здравей, Яна. В момента подготвям новата си песен. Тя е нещо по-различно като звучене и се надявам да ви хареса. Със сигурност има приятни изненади, върху които работя, но имай още малко търпение. Дотогава може да слушаш „1001 нощ“.

Дани: Криси, искам да те попитам би ли направила дует с Гъмзата и какво мислиш за него като изпълнител?

Кристиана: Гъмзата е страхотен артист и бих се радвала в бъдеще пътищата ни да се пресекат.

 

Ивелин: Здравей Криси, искам да те попитам няколко въпроса: 1. Мислиш ли че в тази фирма – новата, която си, ще направиш по-големи хитове, отколкото в „Пайнер“? В коя фирма се чувстваш по-добре? 2. Кажи една песен на някоя твоя колежка или твой колега която ти е любима?

Кристиана: Хубавата песен си е факт, независимо в коя компания си. Залагам много на Hit Mix Music и именно това е причината да си тръгна от „Пайнер“. Един изпълнител трябва да бъде там, където е екипът му и душата му. В Hit Mix Music са всички хора, с които вече няколко години работя и съвсем логично е и аз да държа да бъда с тях. Слушам различна музика, но за мен в сърцето ми винаги има място за дует „Каризма“ – ако това е достатъчно като отговор на втория ти въпрос.

Радослав: Здравей Криси, поддържаш ли връзка с Дебора, приятелки ли сте, и обмисляш ли някоя нова песен, като може да включеш и Крум? Изпитвам носталгия към старите ти песни :) Поздрави на теб, Оцко и Изабела! И се надявам че сте по-добре така независими от Пайнер.

Кристиана: Благодаря ти, Радо. Наскоро се видяхме с Дебора, бяхме гости на рожден ден. Постоянно трябва да се развиваме, да предлагаме ново звучене – това е важно за изпълнителите. Затова слушай старите ми песни, но пък очаквай и много изненади. Ще предам поздравите ти.


Фен на Хит микс мюзик: Здравей, Криси. Като най-близка до Оцко и новата музикална компания, би ли издала дали Кондьо и Джамайката ще се присъединят към Хит микс мюзик? Би ли записала дует с един от двамата ? Дали има възможност да пускате повече новини във фейсбук страницата.

Кристиана: Здравей. Очаквай много изненади, но на този етап ще запазя в тайна това, което знам. Бих направила дует с всеки, с когото си пасвам като енергия и звучене.


Вероника: Искам да попитам дали мислиш да правиш отново дует с Галин?

Кристиана: Не сме обмисляли такъв проект, работя върху самостоятелните си песни и засега съм се съсредоточила върху тях.

 

Иван Иванов: Защо избра Джорджано за дуетен партньор ?

Кристиана: Пътищата ни се срещат отново и отново с него. Мисля, че песните, които представихме – „Цяла нощ“ и „1001 нощ“ наистина доставят удоволствие на публиката, така че явно сме взели правилно решение да работим заедно. Оцко е инициатор за това да поканим Джорджано в „Цяла нощ“, за което сме му благодарни, защото наистина успяхме да поднесем нещо различно и интересно.

 


Теми   1001 нощ | hit mix music | галин | джорджано | кристиана | крум | оцко | цяла нощ

Още по темата

Коментари


#1

Манол Иванов

Евала на Кристиана, невероятен жест към феновете, браво и на Folk.bg!

Оценка
-0 +3
Няма повече коментари за тази статия!
ВИЖ ОЩЕ




Не сте попълнили всички полета!



x