Константин: Не се чувствам добре

от в 10:16 на 21.04.2016 в Новини

Оцени тази статия:
Константин: Не се чувствам добре Folk.bg

Константин: Не се чувствам добре

Константин: Не се чувствам добре

“Разбира се, че не се чувствам добре. Не може да петнят непрекъснато името ми, все пак имам деца и те гледат телевизия” - така коментира Константин завихрилия се скандал около неговата дискотека. При спец акция на полицията бяха открити наркотици в заведението, а управителят бе задържан в ареста. 

Той не крие, че е озадачен защо е всичко това – дали е заговор на конкуренцията или някаква много сериозна кампания срещу него, но пък е категоричен, че няма да успеят да го сринат.

Той е категоричен, че в крайна сметка трябва да се изправиш и да продължиш, въпреки проблемите, като е убеден, че всеки си носи кръста.
Константин признава, че се радва на съпруга, която го подържа с усмивката си, с това, че е плътно до него, че е интелигентна и го подкрепя, а това го кара да се чувства щастлив.
Относно възпитанието на децата си Константин е откровен, че заедно с Надя се стараят да им покажат истинскитте ценности, да им обяснят кое е редно и кое не, а те сами да стигнат до извода кое е хубаво и кое лошо.


Теми   константин

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x