Коледно турне за Веселин Маринов

от в 10:06 на 06.12.2016 в Новини

Оцени тази статия:
Коледно турне за Веселин Маринов Folk.bg

Коледно турне за Веселин Маринов

Коледно турне за Веселин Маринов

Броени дни след своя грандиозен концерт “35 години на сцена” Веселин Маринов обяви датите на традиционното си Коледно турне. Юбилейният спектакъл се проведе в зала “Арена Армеец” в София на 30 ноември и бе аплодиран от повече от 11 000 души. Животът на изпълнителя е невероятен концертен маратон, изпълнен с много музика и любов. Веселин Маринов е типичен пример за красив синхрон на нестихваща творческа енергия, перфекционизъм и професионализъм.

В навечерието на Коледа многобройните почитатели на певеца могат да си подарят празнично настроение с четири концерта в различни градове на България. Стартът е на 19 декември на Централния площад в Хасково. На следващия ден Веселин Маринов ще радва с коледните си песни своите почитатели в Стара Загора на площада пред Общината.

На 21 декември домакин на Коледното турне на шлагерния изпълнител е площад “Независимост” в морската столица Варна. Финалният концерт е в Русе на 22 декември и ще се състои на площад “Свобода”. Повече подробности за Коледното турне на Веселин Маринов може да получите от неговата официална страница във Facebook.

 


Теми   веселин маринов | турне

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x