Кои са най-щастливите фолк диви

от в 12:00 на 05.02.2018 в Истории

Оцени тази статия:
Кои са най-щастливите фолк диви Folk.bg

Кои са най-щастливите фолк диви

Кои са най-щастливите фолк диви

Категорично освен професионални успехи, важен фактор за щастието на фолк звездите е и техният личен живот. Шумни събирания и раздели съпътстват голяма част от дамите в шоубизнеса, но някои от тях намериха пристан на любовта. 

След бурна връзка с Красьо Черния, Магда пропадна както в личен план, така и на сцената. 2017-та обаче я дари с много щастие - певицата стана майка, а любовта на половинката й Влади й даде криле и усмивката не слиза от лицето й. 

Галена също стана майка за втори път и се радва на истинско семейно щастие с мъжа до себе си Галин. Двамата вече имат красиво поколение - малките Стефан и Александър. 

След като поплака дълго за предходната си връзка, Деси Слава най-накрая намери своя идеален любим - Благой Найденов. Въпреки голямата разлика във възрастта им, те устояха и успяха дори да създадат свое щастие - Деси Слава роди и вече са едно голямо щастливо семейство. 

Усмивката не слиза от лицето на Джена. Тя вдигна пищна сватба с Наско Стоев-младши, а от деня на тяхното влюбване двамата са неразделни. Джена и Наско вече имат свой наследник, а певицата грее повече от всякога. 

Безапелационни шампиони в продължителност на любовен роман са Андреа и Кубрат Пулев. Двамата се откриха още, когато стартираха своите кариери и нищо не успя да ги раздели до ден-днешен. А дежурният въпрос е - кога ще минат под венчило. 


Теми   андреа | джена | магда | мария

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x