Камелия: В "Пайнер" има алчни изпълнители

от в 21:29 на 02.04.2016 в Новини

Оцени тази статия:
Камелия: В "Пайнер" има алчни изпълнители Folk.bg

Камелия: В "Пайнер" има алчни изпълнители

Камелия: В

Камелия отново закова с мнение своите колеги от поп-фолк жанра. Певицата говори в интервю за в. Шоу за състоянието на бранша в момента. 

"В момента нещата ми се въртят по телевизията на Оцко. Аз все още не съм видяла къде се излъчва, но доколкото знам се водят преговори да се качи и на други платформи и да се разшири разпространението", споделя тя за новата музикална телевизия Hit Mix Channel. Певицата не подминава и темата за отминалите награди на Планета ТВ. 

"Винаги съм гледала принципно на нещата, а не лично. За мен винаги е било бизнес. Когато казаха, че няма да има певец и певица на годината и всички разбраха с моята поява по халат на голямата сцена, че аз не бях съгласна с това. Нищо, че мен ме нямаше в номинациите. Не съм го направила, за да вляза в номинациите. По това време нямах никакви нови издадени песни и беше нормално да ме няма никъде. Чисто принципно това нещо вреди на целия жанр и отношението на хората. Започват да ни гледат по друг начин. Несериозно! Днес има награди, утре ги няма, днес се пръква категория „Идол мъж”, утре нещо друго. Няма правила, няма принципи. Мен това ме дразни. И затова, когато усетя нещо такова, не се притеснявам да изявя позиция. Когато ти се случи нещо такова, трябва да имаш топки, да стиснеш и да го кажеш. Ако нямаш топки, остава да си тежи на теб. Радвам се, че тази година повече колеги се изразиха. Но вътрешно подозирам, че повечето го направиха на личностна основа. То е ясно, че статуетките се раздават на килограм и според това кой е по-послушен и кой носи повече пари. Противопоставиха се, но ще се радвам да не бяха влагали личен мотив. Когато има личен момент, става един кокошкарник, завихрена женска енергия и пълен клюкарник, а няма никакво решение и промяна по въпроса. И това се отнася не само за попфолка и тези вътрешно фирмени награди, а за целия живот в страната, за всяка една сфера. Трябва да има принципност, защото в другия случай само си лаем и си чешем езиците" - коментира тя.


Теми   камелия

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x