Кали: Щастието те намира, когато не го очакваш

от в 11:17 на 07.06.2019 в Новини

Оцени тази статия:
Кали: Щастието те намира, когато не го очакваш Folk.bg

Кали: Щастието те намира, когато не го очакваш

Кали: Щастието те намира, когато не го очакваш Снимка: Планета ТВ

“Не можем да мислим, че промените, които се случват в личните ни отношения, тровят живота ни, защото красотата около нас е несъизмерима с това. Лично мен ме зареждат с положително настроение хубавите книги, приятните разговори с качествени и разумни хора, ездата, екстремните спортове сред природата, разходката в гората. Научила съм се да се радвам на всичко, което ни е дала планетата Земя“, откровена е Кали в свое интервю за списание “Апетитно“.

Изпълнителката не крие, че трудно се справя с емоциите, защото е доста темпераментна като натура:

“Липсата на търпение е най-големият ми порок. С годините, особено пред чужди хора, се научих да бъда малко по-прикрита. Успявам да се овладея и да не показвам толкова бурно, че нещо ми харесва или че не ми харесва. Но характерът не се променя. Можеш само да го шлифоваш“.

Кали е категорична в едно - че не бива с емоциите си да вредиш на другите, а добър човек си, само когато не правиш другите нещастни. В личен план тя си пожелава да обича и да бъде обичана:

“Мисля, че щастието те намира само тогава, когато не го очакваш. Това не означава, че през останалото време трябва да се откажеш да бъде щастлив. Напротив - аз си щастливия. Радвам се на всеки ден“, споделя още Кали.


Теми   кали | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x