/Интервю/ Тереза: Ще експериментирам в песните си

от в 20:57 на 19.07.2017 в Интервюта

Оцени тази статия:
/Интервю/ Тереза: Ще експериментирам в песните си Folk.bg

/Интервю/ Тереза: Ще експериментирам в песните си

/Интервю/ Тереза: Ще експериментирам в песните си Снимка: Георги Малев

1. Много силен старт! Любима ми е песента! Би ли се доверила на фен за текст за следващата песен?
Благодаря! Разбира се, защо не. Не е невъзможно, стига това, което напише, да ме докосне.

2. Тереза, онзи ден те открих и ми направи впечатление. Много си талантлива! Смяташ ли да запишеш песни на други композитори скоро?
Да, смятам да правя разнообразен репертоар, за мен това е важно и дори е вид формула за успех. Всеки композитор носи своя стил в музиката, която прави и смятам, че този на Оцко е доста модерен и ми пасва, но е хубаво човек да експериментира.

 

3. Какво мислиш за Андреа и искаш ли дует с нея? А за Лорена? Какво мислиш за Лорена? Как влезе в Хит Микс Мюзик? Защо покани Ангел в първата си песен? Би ли отишла в Пайнер? Кога да очакваме нова песен?
Харесвам и двете изпълнителки много, нищо, че не ги познавам лично и бих се радвала за нещо съвместно. Ангел е важен човек за мен, харесвам го като изпълнител и уважавам и ценя като човек. Нашето запознанство беше началото на всичко това, което ми се случва, за което искрено му благодаря още веднъж. Още при създаването на песента имах желание тя да е точно с него и съм много щастлива, че това се осъществи. Чувствам се прекрасно в Hit Mix Music и ще дам всичко от себе си, за да не разочаровам продуцента ми. Смятам най-късно октомври втората песен да е налице.

4. Здравей, Тереза! Ти знаеш колко много всички те обичаме в твоята фен група и ще продължаваме! Моят въпрос към теб е би ли помогнала на някой с талант да успее като теб?
Аз също ви обичам много и ми е много приятно да имам пряк контакт със слънца като вас. Разбира се, че бих, но в момент, в който имам необходимото собствено развитие, за да го направя. Трябва да се дава шанс на талантливите хора, за да слушаме хубави и качествени песни.

5. Много добър дебют! Браво за, което. Мислиш ли да правиш и други дуети - ако да, с кого? Между другото, с Фики ще ви се получи брутално.
Благодаря! Втората ми песен държа да е самостоятелна, иначе - защо не. Харесвам много изпълнители, но може би най-голямо желание имам за дует с Джордан, обожавам го от дете и смятам, че е прекрасен.

 

6. Дебютира доста силно, песента ти е уникална! Трудно ли влезе в Хит Микс Мюзик? Кои според теб са топ 5 изпълнителите в Пайнер?
Няма лесно никъде, но хората, които се стараят и борят за мечтите си, не остават незабелязани. Както споменах, харесвам доста колеги и ми е трудно да ги подредя, но може би певицата, която за мен прави буквално световни проекти и от към музика и от към клипове, това е Галена, така се прави.

7. Най-силният дебют в последните месеци! Поздравления! Да очакваме ли балада от теб?
Много благодаря! Разбира се, само чакам удобен момент и мисля да излея душата си в някоя красива и музикантска балада.

8. Здравей, Тери! Много те обичам и искам да ти кажа, че си най-яката в компанията. Обожавам "За пред хората" и ти благодаря, че си толкова близка с нас от фен чата. Въпросът ми е с кого би направила дует от твоята компания или с изпълнител извън нея? Обичам те!
Радвам се че ви срещнах, вие сте повече от прекрасни. Споменах в по-горните въпроси относно дуетите.

 

9. Тереза, песента ти е много яка, браво! Коя е любимата ти песен и с кой изпълнител искаш най-много да направиш дует?
Любими песни имам много както стари, така и нови не мога да се спра само на една, само знам, че не спирам да слушам музика постоянно, не мога без нея.

10. Какво мислиш за Джена? Кои са топ 5 на изпълнителите според теб? Защо избра Хит Микс Мюзик пред Пайнер?
Джена е уникален изпълнител, обичам гласа й, тя е една от най-техничните и гласовити певици. Хит Микс Мюзик е все още нова компания, която обаче носи със себе си страшно много потенциал, настоящи и бъдещи успехи, смятам, че взех най-правилното решение за себе си и за момент дори не съжалявам.

 

11. Здравей, Тереза! Много силен дебют и много силна песен, браво! С кой изпълнител би искала да направиш дует и от кой композитор искаш да ти е следващата песен?
Имам нещо предвид за следващата песен, но с риск да прозвучи банално, ще го оставя тайна. Иначе харесвам както българските композитори от нашия бранш, така и от съседните ни балкански страни.

12. Би ли записала поп парче?
Мисля че да, бих опитала. Ще се получи интересно и ще нещо ново за мен.

 


Теми   hit mix music | тереза

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x