/ИНТЕРВЮ/ Саранди: Правя това, което чувствам

от в 12:01 на 13.07.2016 в Интервюта

Оцени тази статия:
/ИНТЕРВЮ/ Саранди: Правя това, което чувствам Folk.bg

/ИНТЕРВЮ/ Саранди: Правя това, което чувствам

/ИНТЕРВЮ/ Саранди: Правя това, което чувствам

Множество въпроси отправихте към Саранди. Само преди броени дни певецът представи новата си песен Animal Planet, вече като част от музикална компания Hit Mix Music. Безспорно, талантът му е доказан, а парчето успя да събере изключително положителни коментари. Саранди отговори на всички въпроси на читателите на FOLK.BG. 

 

1. Ще имали балада за зимните месеци?
Баладите са любимите ми песни и смятам, че ми отиват. Имам една умерена песен, която мисля да реализирам по Коледа.


2. С кой изпълнители от по-популярните имаш добри отношения и с кого би направил дует?
С доста от колегите си поддържам добри отношения. За дует не съм мислил, но би ми било интересен проект между мен и Кристияна, двамата сме супер различни и мисля, че ще се получи нещо интересно.


3. Имаш вече един албум издаден, би ли пуснал отново?
Албумът, който издадох, е повече за лично удоволствие, отколкото за популяризиране. За цял албум са нужни много средства, време. Имам амбиция не за още един, а за няколко. Ако е писано, ще издам. Засега съм съсредоточен върху следващия сингъл.


4. Поздравявам те за отличния старт в новата музикална компания. Мислиш ли да работиш и с други композитори, освен с Оцко?
Благодаря за положителното мнение. Радвам се, че Animal Planet ви е харесала. За мен Оцко е светилище в нашата музика, истинско удоволствие е да се работи с него, но занапред ще работя и с други автори – Мартин Биолчев, Даниел Ганев са ми много интересни като композитори.


5. Виждаш ли се в дует с Джамайката? Смятам, че общо парче между вас ще изкъртите музикалните класации.
Наистина не се виждам в дует с Джамайката. Той трябва да се види в дует с мен, тогава мисля, че ще се получи нещо. Но аз просто не се чувствам добре в неговия стил.


6. Как попадна в Хит Микс Мюзик?
Целенасочено. Потърсих контакт с Оцко, имаме еднакво виждане за съвместната ни работа и решихме да работим заедно, засега успешно.


7. Кога ще пуснеш следващото си парче? Пожелавам ти много успехи!
Благодаря сърдечно. Имам идея за следващ проект, но не искам да се обвързвам със срокове, може би ранната есен.


8. Здравей, Саранди първо искам да те поздравя за новата песен, много е различна, не очаквах такава песен от теб. Как реши да минеш на по-модерно звучене и мислиш ли занапред само такива проекти да правиш? Пожелавам ти много успехи в компанията Hit Mix Music.
Благодаря за хубавите думи, правя това, което чувствам. Ако занапред попадна на песен, която не е толкова комерсиална, бих я записал. Не мога да кажа, че слагам граници на проектите си.


9. Здравей,знам, че си в добри отношения с Валентина Кристи, искам да те попитам дали знаеш тя възнамерява ли да стане част от Hit Mix Music. Ти би ли направил съвместна песен с нея?
С Валентина сме изключително близки и в личен, и в професионален план. Дует между нас е напълно естествено продължение на нашето приятелство.


10. Любимите ми песни на Саранди са „Звяр, звяр“, „Прости, сърце“ и „Болен“. Искам да попитам защо не направи клип на песента „Болен“ и ще го направи ли скоро, все пак за феновете си? Искам да направи песен и с Мартин Биолчев, ако е възможно. Много е готин, успехи в кариерата!
Благодаря, радвам се, че харесвате тези песни, защото и на мен са ми любими. Песента „Болен“ няма завършен мастер вариант, обожавам тази песен и невероятния текст, написан от Йордан Гергов. В момента, в който с моите продуценти завършим този проект, ще бъде клипиран и представен.


11. В какви отношеня си с Адриана и Стилиян? Какво мислиш за вокалните им качества? Коя е по-добра певица - Валентина Кристи или Адриана?
И Адриана, и Стилиян са ми добри приятели, уважавам колегите си. Не съм музикален педагог, за да определям кой е по-добър изпълнител. Харесвам и оценявам труда и на двете колежки.


12. Гордееш ли се с новата си песен? И какво мислиш за новото трио "Карамел"?
Да, чувствам се горд. И трите момичета са ми симпатични и ги уважавам, често купонясваме заедно, естествени са и супер позитивни.

13. Здравейте, Саранди! Какви са твоите творчески планове? Смяташ ли да пееш в нови музикални посоки?
Имам хиляди идеи в главата, дано реализирам повечето от тях. Да, мисля да пея в други стилове.


14. Здравейте, Саранди! Много яка песен, браво. Мислиш ли да правиш дуети или фийчъринги? Би ли направил песен на английски език? Пожелавам ти много успехи в Хит Микс Мюзик.
Благодаря, за мен е щастие, че Animal Planet ви е харесала. Песен на английски – иска ми се да е нещо в стила на Inna или Antonia. Относно дуетите и ft. – в момента това е актуално и интересно, а също смятам, че допълнителният глас в една песен допринася цвят и настроение. Вече е факт и участието ми в песента на Моника Валериева „Грация“.


15. Как попадна в Хит Микс? 2.Защо не харесваш Галин? Не отричай, виждам ти фейса, само лоши неща пишеш за него. Ще направиш ли як кючек?
Вече отговорих как попаднах в Hit Mix Music. Относно Галин – нищо лично спрямо него, просто би ми харесало да чуя повече пеене както в песента му с Гергана, отколкото ръмжене и речетатив. Скоро не мисля да правя кючеци, модерното звучене на Animal Planet ми допада повече.


Теми   саранди

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x