/Интервю/ Крум: Не съм скандален, просто съм себе си

от в 01:49 на 27.04.2016 в Интервюта

Оцени тази статия:
/Интервю/ Крум: Не съм скандален, просто съм себе си Folk.bg

/Интервю/ Крум: Не съм скандален, просто съм себе си

/Интервю/ Крум: Не съм скандален, просто съм себе си

Тази седмица ни гостува Крум, а въпросите към него бяха изключително много. Винаги провокативен, интересен и много откровен, звездата днес отговаря искрено и с удоволствие. Само преди дни той представи нов за поп-фолка проект, който носи заглавието "Ала-бала". Крум заложи на ново звучене, с което направи крачка напред и изостави типичните за жанра ритми. 

1. Вани
Здравей! Изненада ме приятно с новия ти проект "Ала-бала", готино е парчето. Ето и въпросите ми към теб: 1. Защо смени прическата си и така ли мислиш да я оставиш или е само за клипа? 2. Защо се премести в "Hit mix music"? 3. В какви отношения си с Payner? 4. Да очакваме ли дуетни парчета скоро? И с кого? 5. Коя ти е любимата песен? 6. А любим цвят? 7. Надявам се да направите с Емануела отново разтърсваща балада като "Нищо не знаеш, в какви отношения си с нея? 8. В момента имаш ли си приятелка?


Крум: Здравей и от мен. Благодаря ти за хубавите думи. Търся разнообразие, затова и експериментирам с визията. Със сигурност в следващия ми проект ще ме видите в друга светлина. Избрах да работя с Hit Mix Music, защото смятам, че за момента имам по-добри условия, а и част от екипа ми също работи в компанията. С „Пайнер“ запазихме добри отношения, защото това е просто бизнес – всеки търси най-доброто, за да реализира идеите си. Мисля, че войната между компаниите е по-скоро на ниво фенове – търсят скандали, които обаче в действителност не съществуват. Със сигурност ще имам дуетни песни, имам идея и с кои колеги да ги реализирам, но за момента ще ги запазя в тайна. С Емануела имаме едно страхотно уважение, а и нашите общи песни винаги са докосвали хората. По отношение на личния ми живот – щастлив съм.


2. Марина
Новият ти проект е страхотен, браво! 1.Би ли направил дует с Марина Тошич, ако ти предложи? 3. Харесваш ли нейния проект 'Авантюра'? 4.В новия проект на Кристиана ти ли ще участваш в клипа?

Крум: Благодаря ти много. Отворен съм за дуети с всеки изпълнител, с който можем да си паснем като енергия. Винаги на първо място стои песента – тя подсказва с кого би било най-интересно да бъде изпята. Не участвам в клипа на Кристиана.


3. Мехмед
Здравей, Крум! Моите въпроси към теб са: 1. Какво мислиш за Траяна и мислил ли си да участваш в нейна песен или ти да я каниш да участва в твоя? 2. Слушаш ли песни на свои колеги в колата си, когато пътуваш за някъде?

Крум: Привет. С Траяна се познаваме и имаше период, в който се чувахме редовно, харесвам я като човек. Не сме говорили за дует. Слушам много музика – от сутрин до вечер, целият ми ден е музика. Разбира се, че си пускам песни на колеги.


4. Манол Иванов
Здравей, Крумски! Аз съм ти много голям почитател и съм пораснал с твоята музика. Въпросът ми към теб е, има ли шанс за в бъдеще да направиш дует с Кристиана? Нещо в стил 'Буба лази'. Пожелавам ти много хитове и да оправиш работата с дядо си.

Крум: Благодаря ти за подкрепата. „Буба лази“ е сред песните, които и до ден-днешен пея по няколко пъти на участия, аз лично много си я харесвам. Със сигурност с Кристиана ще имаме съвместни изяви, но към момента не сме правили конкретни планове.


5. Мария Даракчиева
Здравей, Крум! Поздравления за новата ти песен. Много е хубава. 1.Би ли направил дует с Галин или Фики? 2.Какво ти е мнението за Марина Тошич? 3.Кога да очакваме албума "По-силен"?

Крум: Здравей, Мария. Благодаря ти. Във въпросите по-горе споделих, че за мен най-важно е да имам хубава песен и след това преценяваме с кого би звучала най-добре. Бих направил дует с всеки колега, стига парчето да го позволява. Смятам, че Марина Тошич тепърва ще показва това, което може да даде на публиката, надявам се да пожъне голям успех, към който всеки се стреми. Албумът е готов, мисля как най-добре да го представя, но с конкретен срок не мога да се ангажирам.


6. Мария
Здравей,Крумчи! Бих искала да те попитам дали ще имаш концерт в Кюстендил?

Крум: Кюстендил е един от градовете, в които съм бил посрещан най-често и най-горещо още от началото на кариерата ми. Мисля, че скоро ще може да се срещнем там.


7. Стефан Радев
Здравей! Новата ти песен "Ала-бала" много ме кефи. Имам само два въпроса и те са: 1. Мислил ли си да направиш фен клуб (фен среща) с твоите фенове? 2. Би ли направил дует с Джена или с Галин?

Крум: Здравей и много ти благодаря. Планирам фен-клуб. Преди години успях да направя няколко в различни градове и беше уникално изживяване. На втория ти въпрос – да, бих направил дует с всеки, с когото песента ще бъде представена по най-добрия начин.


8. Кристиянна
Обичам те, обичам това, което правиш. Всяка една твоя песен е прекрасна, а гласа ти ... Аз лично нямам какво да питам просто исках да ти кажа да продължаваш в същия дух.

Крум: Благодаря ти, Криси. Очаквай много изненади. Целувки


9. Никола
Много бързи песни пусна, по-натам ще имали балада? Би ли направил проект с Ангел, като сте сега в една компания?

Крум: И на двата въпроса отговорът ми е положителен. И на мен ми се иска да имам балада, може би през зимата ще представя такъв проект.


10. Петко
Защо постваш във станицата ти в фейсбук еротични снимки?

Крум: На мен все пък ми се струва, че съм доста обран. Поствам това, което усещам на момента, не съм се замислял.


11. Георги
Здравей, Крум! Въпросът ми е - докога ще продължаваш да криеш сексуалната си ориентация, която е "публична тайна"?

Крум: Ако е публична тайна, какво повече да разкривам. Много неща чувам за себе си, но от години само се забавлявам със слуховете.


12. Георги Костадинов
Здрасти! Първо искам да ти кажа относно новата ти песен - "Аба-бала" е страхотна, интересно ми е това е много по-различен проект като саунд от всички други твои проекти, как ти дойде идеята за тази песен и да очакваме ли албум, който трябваше миналата година да излезе "По-силен". Много го чакахме, заглавието ще го променяш ли и ще направиш ли занапред дуети, примерно с колегата ти Ангел или Вилислав? Благодаря ти за отговора, пожелавам ти много успехи в кариерата и в новата музикална компания Hit Mix Music, в която имаш голямо бъдеще.

Крум: Благодаря ти много. Наистина „Ала-бала“ е много различна песен. Нужно е някой да започне да разнообразява, защото от години жанрът ни се подчинява на един звук, на един ритъм и при появата на всяка песен всеки един изпълнител търпи критика, че представя подобен на още много други проекти. Затова и направихме рязка промяна. Идеята за песента, за звученето, за видеото е изцяло на Оцко. Доверих му се напълно и на мен много ми харесва. По отношение на албума и дуетите – от всичко ще има, но все още не съм решил с това заглавие ли ще излезе.


13. Марио
Нали щеше да пускаш албум с новата компания, какво става? Албумът 'Не друг,а аз' издаден ли е на аудиокасета?

Крум: „Не друг, а аз“ се разпространяваше и на аудиокасета. Довършваме албума, той ще бъде реализиран, издаден и представен по най-добрия начин.


14. Марая
Здравей, Крум. 1. Спал ли си с мъже? 2. Кога последно общува с Емануела? 3. Би ли се върнал в Пайнер и вярно ли е, че не си имал договор с тях?

Крум: Здравей, Марая. Ще пропусна част от въпросите ти, защото отговорих вече на тях в по-горните редове. Разбира се, че имах договор с „Пайнер“ и смятам, че заедно създадохме много качествени проекти. Не знам откъде си чула това, но просто не вярвай на всичко, което достигне до теб.


15. Никол
Здравей, Крум! 1. Би ли направил дует с Адриана? 2. Какво ти е мнението за нея?

Крум: Здравей, Никол. Наскоро се запознах с нея и ми допада като изпълнител. Смятам, че има свой стил, което е най-важно за всеки артист.


16. Tome
Кажи ми, след като направи ft. с Галена, какво мислиш за нея. Коя ти е нейна любима песен?

Крум: С Галена имаме два общи проекта – „Както желаете, мис“ и „Остани“. Обичам я, тя е невероятен човек и много ми е помагала. Много ми е трудно да посоча само една песен, тя има огромно творчество, но сред фаворитите ми през годините е „Знам диагнозата“.


17. Мегафен
Обичаш ли да ходиш без бельо, защото в някои клипове така изглежда?

Крум: Случвало ми се е, особено през лятото.


18. Венци
Правил ли си го с мъж?

Крум: Кое, Венци?


19. Кирил Иванов
Дует с Даяна би било неочаквано добра комбинация.

Крум: Благодаря ти, ще го имам предвид.


20. Криси Стефи
Кой те е учил да twerk-ваш? Бисексуален ли си? Би ли направил още едно клипче, в някое задръстване и да пееш някоя страстна твоя песен? Ако би, моля прати ни целувка.

Крум: Вие две ли сте?


21. Ивелин
Какво е мнението ти за най-известната поп фолк певица Преслава? Защо си промени цвета на косата? Как се научи да правиш twerk?

Крум: Преслава е много готина и много я уважавам. Веднъж си забравих обувките след награди на „Планета“ и тя ми ги беше прибрала – как да не я обичаш? Ще експериментирам още много с косата си, очаквай. Не мога да правя twerk, но в кючеците съм добър.


22. Стоян
Редактор: Поради естеството на сайта ни, не позволяваме въпроси като част от вашите, Стоян. Изпратихме на Крум тези, които смятаме, че са подходящи за аудиторията ни. Моля, въздържайте се от нелепи изказвания.
Знаеш ли, че вече много хора имат голата ти снимка без цензура? Моля те, върни си черния цвят на косата!

Крум: Да, знам за голата снимка и това не ме притеснява.


23. Ив.
1. Би ли си върнал тъмния цвят на косата? 2. Боксерки или слипове? 3. Обезкосмяваш ли се навсякъде? 4. Кога за последно прави секс?

Крум: Много лични въпроси, но за косата ще го имам предвид. Секс правя редовно.

 


Теми   крум

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x