/ИНТЕРВЮ/ Исмаил: Музиката е на първо място в живота ми

от в 02:46 на 21.07.2016 в Интервюта

Оцени тази статия:
/ИНТЕРВЮ/ Исмаил: Музиката е на първо място в живота ми Folk.bg

/ИНТЕРВЮ/ Исмаил: Музиката е на първо място в живота ми

/ИНТЕРВЮ/ Исмаил: Музиката е на първо място в живота ми

1. Здравей и ти пожелавам успех. Коя от двете си песни смяташ, че е по успешна? С кой композитор предпочиташ да работиш за следващия ти проект?

Разбира се, първата ми песен „Дай ми“ предизвика голям успех, все пак е дебютна. В парчето и във видеото се включи и едно голямо име – Софи Маринова. Занапред планирам да не се ограничавам по отношение на авторите. Иска ми се да работя с всяко име, което има талант и предлага качествена продукция.

 

2. Имаш ли си приятелка?

Напълно съм свободен. Всички мацки могат да ме атакуват.

3. Мислиш ли за балада?

Още е рано. Харесвам баладите, но на този етап трябва да натрупам бързи и динамични песни. Ще дойде ред и на такава песен. Когато пея турска музика, пея основно балади. Обичам ги и ги изпълнявам с огромно удоволствие. Точно с балада спечелих турското издание на Pop Star и затова имам едно по-специално отношение.

 

4. Разкажи някоя интересна случка с теб

Всичко, което ми се случва, за мен е интересно. Особено през последните години, когато музиката стана основен двигател в живота ми. Трудно е да се посочи само едно запомнящо се събитие.

5. Поздравявам те за отличните ти две песни, издадени със "Съни мюзик" до момента. Как попадна в компанията?

Запознах се със Софи Маринова на едно участие. Тя ме чу как пея, предложих й да направим дует и оттам дойде срещата с продуцента ми Крум Крумов. И така заработихме заедно. Само за половин година вече имам две песни, планираме следващи. Смятам, че съвместната ни работа е много успешна.

 

6. Би ли работил по нови парчета с Даниел Ганев, Дидо Калпаков и отново с Мартин Биолчев и Оцко?

Разбира се, това са имена в българската поп-фолк музика. Важно е да попаднем на хубава песен.

7. Кога да очакваме следващия проект от теб ? Пожелавам ти успехи в музикалната кариера и да си жив и здрав!

Благодаря. Вече работим по следващ проект, очаквайте го – вероятно през есента.


8. Страхотен си. С кой изпълнител мечтаеш за дует? Кои са любимите ти поп-фолк певци?

С един от тези, с които съм искал, вече имам – със Софи Маринова. Мечтая да пея с Тони Стораро и Азис, те са на ред. За мен страхотни имена и гласове в България са Бони, Софи Маринова, Азис, Тони Стораро, Фики Стораро.

9. Разкажи ни повече за теб

Предпочитам да говоря за себе си с песните и гласа си. За мен музиката е на първо място в момента в живота ми. Винаги съм искал да се занимавам професионално. Затова и през 2012 година се включих в кастинг за турския формат Pop Star. Преминах през три кръга и така стигнах до големите финални концерти. И го спечелих. Там имах възможността да покажа своите качества, да бъда напътстван от най-големите имена. Радвам се, че вече и в България мога да покажа потенциала си.

 

10. Здравей, възнамеряваш ли да правиш балада и кога? Пожелавам ти успех, дано скоро да се наредиш до големите имена в бранша

Благодаря изключително много. Явно много искате балада от мен, затова и ще се замисля сериозно върху това да ви предложа наистина разтърсваща мелодия.

 

 


Теми   исмаил

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x