/ИНТЕРВЮ/ Исмаил: Музиката е на първо място в живота ми

от в 02:46 на 21.07.2016 в Интервюта

Оцени тази статия:
/ИНТЕРВЮ/ Исмаил: Музиката е на първо място в живота ми Folk.bg

/ИНТЕРВЮ/ Исмаил: Музиката е на първо място в живота ми

/ИНТЕРВЮ/ Исмаил: Музиката е на първо място в живота ми

1. Здравей и ти пожелавам успех. Коя от двете си песни смяташ, че е по успешна? С кой композитор предпочиташ да работиш за следващия ти проект?

Разбира се, първата ми песен „Дай ми“ предизвика голям успех, все пак е дебютна. В парчето и във видеото се включи и едно голямо име – Софи Маринова. Занапред планирам да не се ограничавам по отношение на авторите. Иска ми се да работя с всяко име, което има талант и предлага качествена продукция.

 

2. Имаш ли си приятелка?

Напълно съм свободен. Всички мацки могат да ме атакуват.

3. Мислиш ли за балада?

Още е рано. Харесвам баладите, но на този етап трябва да натрупам бързи и динамични песни. Ще дойде ред и на такава песен. Когато пея турска музика, пея основно балади. Обичам ги и ги изпълнявам с огромно удоволствие. Точно с балада спечелих турското издание на Pop Star и затова имам едно по-специално отношение.

 

4. Разкажи някоя интересна случка с теб

Всичко, което ми се случва, за мен е интересно. Особено през последните години, когато музиката стана основен двигател в живота ми. Трудно е да се посочи само едно запомнящо се събитие.

5. Поздравявам те за отличните ти две песни, издадени със "Съни мюзик" до момента. Как попадна в компанията?

Запознах се със Софи Маринова на едно участие. Тя ме чу как пея, предложих й да направим дует и оттам дойде срещата с продуцента ми Крум Крумов. И така заработихме заедно. Само за половин година вече имам две песни, планираме следващи. Смятам, че съвместната ни работа е много успешна.

 

6. Би ли работил по нови парчета с Даниел Ганев, Дидо Калпаков и отново с Мартин Биолчев и Оцко?

Разбира се, това са имена в българската поп-фолк музика. Важно е да попаднем на хубава песен.

7. Кога да очакваме следващия проект от теб ? Пожелавам ти успехи в музикалната кариера и да си жив и здрав!

Благодаря. Вече работим по следващ проект, очаквайте го – вероятно през есента.


8. Страхотен си. С кой изпълнител мечтаеш за дует? Кои са любимите ти поп-фолк певци?

С един от тези, с които съм искал, вече имам – със Софи Маринова. Мечтая да пея с Тони Стораро и Азис, те са на ред. За мен страхотни имена и гласове в България са Бони, Софи Маринова, Азис, Тони Стораро, Фики Стораро.

9. Разкажи ни повече за теб

Предпочитам да говоря за себе си с песните и гласа си. За мен музиката е на първо място в момента в живота ми. Винаги съм искал да се занимавам професионално. Затова и през 2012 година се включих в кастинг за турския формат Pop Star. Преминах през три кръга и така стигнах до големите финални концерти. И го спечелих. Там имах възможността да покажа своите качества, да бъда напътстван от най-големите имена. Радвам се, че вече и в България мога да покажа потенциала си.

 

10. Здравей, възнамеряваш ли да правиш балада и кога? Пожелавам ти успех, дано скоро да се наредиш до големите имена в бранша

Благодаря изключително много. Явно много искате балада от мен, затова и ще се замисля сериозно върху това да ви предложа наистина разтърсваща мелодия.

 

 


Теми   исмаил

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!
Не сте попълнили всички полета!A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Invalid argument supplied for foreach()

Filename: partners/block.phtml

Line Number: 4

x