/ИНТЕРВЮ/ Бони: Всяко нещо се случва тогава, когато му е отредено

от в 00:04 на 02.07.2016 в Интервюта

Оцени тази статия:
/ИНТЕРВЮ/ Бони: Всяко нещо се случва тогава, когато му е отредено Folk.bg

/ИНТЕРВЮ/ Бони: Всяко нещо се случва тогава, когато му е отредено

/ИНТЕРВЮ/ Бони: Всяко нещо се случва тогава, когато му е отредено

Бони е звездата, която отговаря на въпросите на читателите на FOLK.BG. След като представи актуалния си сингъл "Ако бях без пари", певицата се чувства повече от щастлива от невероятния прием от страна на публиката. В момента изпълнителката радва публиката както в България, така и в чужбина със своите клубни изяви. 

1. Песента „Ако бях без пари“ посветена ли е на някого? Преживяла ли си в действителност текста?

Песента е едно послание, което е хубаво да не забравяме – че парите са важни, но не са всичко. Любовта е нещо съвсем различно. Не съм посветила текста на никого, но категорично успява да ме докосне.

2. Хареса ли ти публиката в Аугсбург, Германия? Какво е чувството от концертите в чужбина?

Винаги и навсякъде, където съм – и в България, и в чужбина, харесвам своята публика. Тя ме зарежда и мотивира. Щастлива съм от това, че мога да дам радост, приятно чувство и онази необходима за всички ни любов чрез песните ми. Неописуемо е моето усещане, когато виждам, че успявам да откъсна хората от трудностите и им нося топлина.

 3. Планираш ли фен-клуб?

Уважавам и ценя моите фенове. Благодаря им за постоянната подкрепа, стимул, мотивация и вдъхновение за нови песни, които ми дават. Благодаря на всички ви!
Преди време ги бях поканила на моя промоция, за да споделя с тях новата си песен "Мъж легенда". Много бих искала тези срещи да се повтарят по-често, да общуваме, да споделяме заедно на тези срещи всичко, свързано с моята музика и заедно да обменяме идеи, да получавам съвети и дори да приемам критики, ако има такива.

4. Ще ни изненадаш ли с дуетна песен? С кой артист би се чувствала най-комфортно в тандем?

Има няколко артисти, с които заедно бихме се чуствали комфортно в тандем, но повечето са чужди изпълнители.

5. Коя е любимата песен на дъщеря ти от твоя репертоар?

Дъщеря ми харесва голяма част от песните ми, но има по-специално отношение към „Дай, покажи“, защото участваше в процеса на създаването й. Благодарна съм й, че беше до мен, когато я композирах.

6. Защо се разделихте с „Пайнер“ и избра да се върнеш в „Съни мюзик“

Договорът ми приключи – не е имало други причини, които бяха изписани, преувеличени и представяни неточно. От миналото съм запазила само доброто и най-хубавите моменти. Запазила съм приятелство с компанията и хората, които стоят зад нея. Чуваме се и съм безкрайно благодарна, че отново сме в партньорство заедно с моя продуцент г-н Крум Крумов.

7. Би ли направила дует с Азис?

Обичам, уважавам и ценя Васето - като човек, близък приятел и творец! Много сме си говорили на такива теми - дуети, трио, квартети... Но някои неща идват и стават не, когато искаме, притискаме на някаква лична основа, а когато е отредено. Ако е писано, ще стане. Ако не, пак ще си ни слушате, харесвате и обичате - него, мен и всички!

8. Ще направиш ли парче с Джамайката? Имате велики гласове двамата, а и нещо с по-ориенталско звучене ще зарадва много.

Уважавам Джами като колега, има ритми, на които се радвам, въздействат ми позитивно и ми създават настроение, но двамата имаме различен стил като звучене. Искам да се придържам към моите песни, които хората харесват и с които ме познават.

9. Би ли записала песен на арабски или иврит?

Има много хубави арабски и еврит песни, но ще ми е проблем езикът, произношението... Но ако и това ми се случи, тогава ще разбера какво мога и какво не. Трудно е да си искрен в изпълнението си, когато не разбираш текста, а това е от огромно значение.

10. Как поддържаш форма, изглеждаш прекрасно... Може ли някой фен да се пребори за целувка от теб?

Котато човек обича себе си и има желанието да изглежда добре, прави всичко необходимо. Правя това, което ми харесва с желание и обич към себе си и според моите възможности и време.... Удоволствие е да се грижа за себе си.
А за целувката – по ръката, да. В повечето случаи е уважение, възпитание, но не и на друго място, защото това е нещо много лично.
Благодаря ви за въпросите, за вниманието, с което ме засипвате. На вас, на FOLK.BG желая здраве в изобилие, щастливи и прекрасни моменти, много позитивно настроение и мисли. Мир, любов и светлина в душите!

 

 


Теми   бони

Още по темата

Коментари


#1

Найчи

Много интересно интервю :) Бони винаги е толкова откровенна, толкова свежа и усмихната . Поздрави Бони ! Очакваме новия проект ..

Оценка
--4 +0
Няма повече коментари за тази статия!
ВИЖ ОЩЕ




Не сте попълнили всички полета!



x