/Интервю/ Aristos Constantinou: Останах в България заради публиката

от в 19:57 на 12.07.2017 в Интервюта

Оцени тази статия:
/Интервю/ Aristos Constantinou: Останах в България заради публиката Folk.bg

/Интервю/ Aristos Constantinou: Останах в България заради публиката

/Интервю/ Aristos Constantinou: Останах в България заради публиката

1. Защо избра да живееш в България?
Аз първо избрах България през 2004 г., за да уча. В София завърших “Поп и Джаз Пеене” в Музикална академия “Панчо Владигеров”. Като завърших през 2009 г, се върнах в Кипър и работих по Бузукита там и паралелно подготвях първия си албум. През 2011 г. албумът излезе и точно след това дойде покана от България. Приех поканата и тук много ми хареса. Останах и съм много благодарен на българската публика за обичта към гръцката музика и за мен самия. Благодаря ви!

2. Имаш ли съпруга и семейство, разкажи ни за своя личен живот.
Да! Имам приятелка, с която живея от 10 години и имаме една малка дъщеря на 3 години и половина. Най-хубавото нещо в моя живот и най-големият ми успех е точно тя.

3. С кой от българските изпълнители би искал да направиш дует?
С Галена! Лично я познавам и я уважавам много и като колега, и като човек. Според мен едно от нещата, което я направи толкова успешна, е това, че се раздава всеки път на 100 %. Хората, като усетят това, са много доволни. Смятам, че и аз съм така и затова много харесвам Галена.

4. Кои са твоите любими песни за изпълнение – бързи или баладични?
Баладите ми харесват повече. Причината е, че има повече място, за да покажа чувствата ми и да докосна публиката, докато при бързите песни ритъмът е водещ. И двата вида песни са нужни за мен.

5. Какви песни изпълняваш на своите участия?
Моите дуети с Устата и Ивена и, естествено любимите гръцки песни на българската публика. Голяма е емоцията, когато пея ‘Den Fevgo’, ‘Giftissa mera’, ‘An ise ena asteri’ и естествено, песните на Vasilis Karras!

6. Имаш дует с Ивена, как се стигна до съвместната ви работа?
Един общ познат искаше да ни събере и да ни подари една песен! Това е един страхотен човек и мой приятел и се казва Жоро Георгиев! Той е собственикът на Плаза клуб Силистра. Благодаря му отново.

7. Кои от българските композитори правят най-добри песни, според теб?
Мога да говоря само за един, с когото имах честта да работя именно по проекта с Ивена. Йорданчо Василковски – Оцко! Страхотен професионалист и много приятен човек. Има едно от най-хубавите и важни качества, което трябва да има един композитор. Това е да умее и да успява да изкара най-доброто от изпълнителя.
Аз, когато бях в студиото, за да запиша песента, още на първата минута ме накара да се чувствам спокоен и да му се доверя във всичко. Чувствах се сигурен за резултата!

8. Кога планираш новата си песен? Самостоятелна или в дует ще бъде?
Преди няколко дни излезе една моя любима балада, която е написана за мен преди 13 години! Сега и дойде времето. Не обичам да бързам с проектите… Искам да давам време на всеки един мой проект, затова е рано да говоря за следващ. Сега е време да благодаря на Hit mix music и Оцко за помощта при популяризиране на моите песни!


Теми   aristos constantinou

Коментари


#1

Росица Илиева

Познавам Аристос от няколко участия в Сливенския Гръцки бар. Имах честта да се запозная с този уникален изпълнител и човек. Оттогава насам следя и слушам всяко негово изпълнение. Има много красива бленда и много изчистен глас, Много ми хареса всяко едно изпълнение. -Аристос, пожелавам ти най-високите върхове не само на Българска сцена,но и по целия свят. Продължавай да ни радваш,радвам се и ти благодаря,че те познавам!!! Успех!!! :)

Оценка
--4 +0
Няма повече коментари за тази статия!
ВИЖ ОЩЕ




Не сте попълнили всички полета!



x