Илиян избра Бали за свой втори дом

от в 23:41 на 07.03.2018 в Новини

Оцени тази статия:
Илиян избра Бали за свой втори дом Folk.bg

Илиян избра Бали за свой втори дом

Илиян избра Бали за свой втори дом

Илиян реши, че е време за релакс и отново се оттегли на остров Бали за своята традиционна зимна ваканция. Райското кътче, което завинаги открадна неговото сърце, отново ще се превърне в идеалната дестинация за малко бягство от рутината. Певецът ще прекара близо месец далече от светския шум и светлините на прожекторите. Пред www.planeta.tv той побърза да сподели какви са плановете му за тази почивка:

“Имам нужда от презареждане преди лятото. Ще се върна с нови сили, за да ви подаря цели две изненади. Дотогава обаче ще ви държа в течение на моята почивка всеки ден. Ще опознаете острова заедно с мен.”

Равносметката за свършената работа през изминалата година е повече от удовлетворяваща и затова Илиян с чиста съвест може да си отдъхне, пък било то и за цял месец. Изпълнителят обогати своя репертоар с поредица от хитове, които покориха музикалните класации и сърцата на феновете. Като се започне от самостоятелния проект “Дзак, дзак” и се продължи с няколко успешни колаборации – “Мафия” с Кали, “Ой, злато” с Ева Марти, “За последно” с Алисия и култовото трио “Гол” с Борис Дали и Константин.

 


Теми   илиян | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x