Гергана представи "Само за теб"

от в 15:08 на 16.09.2018 в Промо

Оцени тази статия:
Гергана представи "Само за теб" Folk.bg

Гергана представи "Само за теб"

Гергана представи

Гергана представи новата си песен "Само за теб", която певицата определя като изключително специална. Тя е дело на нейните колеги и приятели Николай Николов – Ni.co и Павел Дюлгерски, които в края на юни претърпяха тежка катастрофа в Прохода на Републиката, която за Ni.co беше фатална, а Павел продължава да се бори за живота си.

“Благодарна съм на съдбата, че преди две години ме срещна с тези талантливи музиканти и истински хора. За мен е чест, че ги познавам. Вярвам, че чрез “Само за теб” тяхното изкуство продължава да живее. Много ми липсвате...”, споделя Гергана пред www.planeta.tv.

Двамата пловдивски музиканти участват освен като автори на текста, музиката и аранжимента с идеи за цялостната концепция на проекта, който режисьорът Йордан Петков облича в картина. А за брилянтния краен резултат, точно така, както са си го представяли всички, не оставят съмнение думите на най-добрия приятел на NI.co, Борислав Борисов.

“В твоя памет, любими приятелю... Защото направи най-красивата песен на моето момиче Гергана... Защото написа най-красивия текст... Защото клипът е точно такъв, както го искаше - чист, светъл, прост и красив... Обичаме те, всеки ден говорим за теб и никога няма да те забравим!”


Теми   гергана | пайнер | планета | само за теб

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x