Фики се ожени пред 600 гости

от в 19:59 на 19.10.2017 в Новини

Оцени тази статия:
Фики се ожени пред 600 гости Folk.bg

Фики се ожени пред 600 гости

Фики се ожени пред 600 гости

Сватбата на годината в шоу средите вдигна вчера семейство Стораро. Фики и любимата му Гюлджан си казаха “Да“ пред повече от 600 гости.
Младоженците спазиха повечето от традиционните сватбарски обичаи. Фики събра приятели и роднини пред семейната сладкарница в ранния следобед и след като се повеселиха под ритмите на оркестър, отидоха да вземат булката от вече общото им семейно жилище. Макар да живеят заедно, той не беше виждал роклята й предварително и не можеше да скрие сиянието в погледа си при вида на красивата си бъдеща съпруга. Двамата, в присъствието на кумовете си – Галена и Галин, се върнаха пред сладкарницата за още танци и веселби.

В 19:30 часа булката, младоженецът, кумовете и шаферките влязоха, предвождани от оркестър. Фики и Гюлджан се врекоха във вечна вярност на изнесена церемония в присъствието на длъжностни лица. Водеща на сватбата беше Станислава Ганчева, а съпругът й Краси Радков се включи с няколко скеча и песни.
След подписването Гюлджан настъпи Фики, но при разчупването на питката той взе по-голямото парче, така че не е ясно кой ще командва в къщата им.

 


Теми   пайнер | планета | сватба | фики

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x