Фики с коледен подарък за феновете

от в 11:38 на 25.12.2017 в Промо

Оцени тази статия:
Фики с коледен подарък за феновете Folk.bg

Фики с коледен подарък за феновете

Фики с коледен подарък за феновете

Фики Стораро неведнъж е споделял за сантимента, който има към българския фолклор и по традиция в края на всяка година записва нещо народно в свое изпълнение, с нов аранжимент и със стилна визуализация. След “Зайди, зайди/ Яно мори” и “Лудо младо” този декември той направи микс от “Не казвай, любе, лека нощ” и “Земи огин, запали ме”. Последната е песен от репертоара на Слави Трифонов и “Ку-ку бенд”, издадена през 1999 г. в албума “Няма не искам”.
При гостуването на Фики в “Шоуто на Слави” водещият винаги е изразявал своето възхищение от гласа на младия Стораро, затова двамата с Евгени Димитров-Маестрото, не само се съгласяват да му отстъпят правата на сингъла, но го правят с удоволствие и като жест-подарък към изпълнителя. Новият аранжимент пък е дело на Спас Лазаров.

За видеоклипа на “Не казвай, любе, лека нощ/ Земи огин, запали ме” певецът, режисьорът - Симеон Боснешки и операторът - Радослав Георгиев се качват на Витоша при минусови температури и заснемат кадрите в планината над града сред бяла снежна покривка в истинска зимна приказка. За стайлинга се е погрижил Стоян Апостолов-Стоянски.

 


Теми   вземи огин запали ме | не казвай любе | фики

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x