Фики и Гюлджан отпътуваха на годежно пътешествия

от в 11:24 на 04.08.2017 в Новини

Оцени тази статия:
Фики и Гюлджан отпътуваха на годежно пътешествия Folk.bg

Фики и Гюлджан отпътуваха на годежно пътешествия

Фики и Гюлджан отпътуваха на годежно пътешествия

Снощи край астрономическата обсерватория на Шуменското плато Фики официално се сгоди с Гюлджан на пищно тържество. Партито съвпадна и с рождения ден на неговия баща Тони Стораро и затова гостите бяха многобройни – близо 500 души приятели, много от които дойдоха и от чужбина. Сред тях имаше и доста известни музиканти. Много атрактивно и запомнящо се бе пристигането на двамата влюбени – с файтон с два коня в цвят апалуза. Официално годежният пръстен Гюлджан получи в началото на лятото на борда на вертолет в небето над София. Явно Фики е доста романтичен, след като избра този нестандартен начин да изрази любовта си и да зададе най-желания от всяка млада госпожица въпрос: “Ще се омъжиш ли за мен?”.

Тържеството на музикалната фамилия в Шумен продължи до ранни зори, изпълнено с много песни и танци, а за финал зрелищна заря озари нощното небе. Веднага след празника в Шумен, Фики и Гюлджан отпътуваха на дългоочаквана лятна ваканция до Балеарските острови. Ибиса, известна като най-популярната парти дестинация в Европа, ще посрещне двамата за 10 неповторими дни, а на 15 август певецът ще бъде гост на клубен купон в Слънчев бряг.
Вече стана ясно, че официалната сватбена церемония на Фики и Гюлджан ще бъде тази есен в столицата, а тепърва предстои да научим, колко звездни гости ще се съберат и какви песни ще се пеят на нея.


Теми   гюлжджан | тони стораро | фики

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x