Есил Дюран и Фики с първи дует

от в 17:30 на 21.11.2021 в Промо

Оцени тази статия:
Есил Дюран и Фики с първи дует Folk.bg

Есил Дюран и Фики с първи дует

Есил Дюран и Фики с първи дует Снимка: Планета ТВ

Премиера в официалния YouTube-канал на музикална компания “Пайнер” - PlanetaOfficial и в YouTube-канала Esil Durаn получи най-новия видеоклип на Есил Дюран и Фики. Заглавието е доста провокативно – “Такива сме, каквито сме” и това не е случайно. Желанието на двамата изпълнители бе да накарат слушателите и зрителите да се вслушат в текста на песента и да се замислят за нещата от реалния живот. Музиката и аранжимента са на Борис Павлов, а стиховете – на Лиляна Димова. Обикновено първо се създава мелодията на една поп-фолк песен, а после са добавя текста. Този път е точно обратното. Есил Дюран харесва стихотворението на Лиляна Димова и съпругът й Борис Павлов пише нотите, за да се превърне песента в едно послание.

“Първоначално мислех сама да изпея песента – не крие Есил Дюран. – Дори я записах, но като дует бях сигурна, че е стане по-добре. Затова реших да покана Фики и заедно да я представим пред публиката. За мен Фики е обаятелен, талантлив, образован музикант, с прекрасна енергия и обичан от всички.”

 

Посланието на песента “Такива сме, каквито сме” е основната причина Есил Дюран да се спре на Фики за този дует.

“На този свят сме, за да грешим, да се научим да простим и да живеем с любов. Такива сме, каквито сме… емоциите са нашия Божи дар и няма причина да се плашим или да се срамуваме от тях. Ако обичаш някого, кажи му го още днес… Утре може да е късно!” – откровена е Есил Дюран.

Видеоклипът също много допринася въздействието на песента да достигне до зрителите. Негов режисьор е Николай Скерлев, а уникалната локация за снимките се оказва не тузарски турски курорт, а български хотели, направени с много вкус – “History” и “Sahara”. Аутфитът на изпълнителите също е в унисон с идеята на целия проект. За визията на Фики се погрижиха от Carducci fashion, а Есил Дюран избра класическия френския шик на своя моден бранд “Fashion gallery Esil Duran” да я представи по най-добрия начин.


Теми   есил дюран | пайнер | планета | фики

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x