Емилия с трогателни думи в социалните мрежи

от в 12:06 на 28.05.2018 в Новини

Оцени тази статия:
Емилия с трогателни думи в социалните мрежи Folk.bg

Емилия с трогателни думи в социалните мрежи

Емилия с трогателни думи в социалните мрежи

“Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си - Деспина. Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в един от най-престижните университети Boston University и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго. Няма отговор на въпроса: ЗАЩО? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос”, написа Емилия в официалните си профили в социалните мрежи. Това е и първият официален коментар на певицата след пътния инцидент, който претърпя на 24 май.

“Не са верни нещата, които се изписаха по медиите и нещата, които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км. в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа. В Библията пише: “Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!” Казват, че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим... Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат - дължиш им го... и ние ще продължим... Федка, почивай в мир - ние ще продължим живота си, но не без теб...
Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!”

Емилия получи подкрепата и на своите колеги и многобройните си почитатели. Сред тях бяха Ави Бенеди, Кали, Джена, Есил Дюран, Татяна, Роксана, Силвия, композиторът Калин Димитров и др.


Теми   емилия

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x