Емилия разкри истината за отношенията си с Жорж Башур

от в 21:28 на 25.02.2020 в Новини

Оцени тази статия:
Емилия разкри истината за отношенията си с Жорж Башур Folk.bg

Емилия разкри истината за отношенията си с Жорж Башур

Емилия разкри истината за отношенията си с Жорж Башур

Красива, стилна и усмихната – такава видяха зрителите Емилия в “Шоуто на Николаос Цитиридис” в понеделник вечер. Изпълнителката откровено отговори на горещите въпроси, свързани със слуховете от последните дни, че се е разделила със съпруга си. Поводът за този медиен бум беше публикация на Жорж Башур в социалните мрежи, че “всяко нещо има начало и край”.

“За мое щастие не съм разведена и няма да се развеждам – отговори певицата на въпрос на водещия и продължи – Относно Фейсбук статусът му, мога да кажа само, че това е отражение на моментно негово състояние. На всеки човек може да му се случи да изпадне в такъв момент. Ако някой ден нещо се случи с нас и се разделим, недай си Боже, той няма да го обяви по този начин. Мъжът ми е много горд човек, за да стигне до обяснение по този начин. По-скоро ще назове нещата с истинските им имена. Аз също съм на това мнение – ако има раздяла или предстои нещо хубаво, то трябва да се каже директно.”

 

В предаването Емилия имаше възможност да си припомни моменти от старта на професионалната си кариера, от началото на която тази година се навършват 20 години.

“Не обичам такива равносметки, те ме карат да се чувствам така сякаш давам назад. Стремя се да остана в очите на хората, не с числа и години. Искам да казват, че Емилия е по-продуктивна, прави по-хубави песни. Независимо колко години си на сцена, важно е какво си оставил след теб”, споделя още певицата.

В момента Емилия се радва на добрия прием на новото си парче с латино ритми “Джале“. Това е вторият интернационален проект на звездата, предназначен за външния пазар, който обединява три държави.


Теми   емилия | жорж башур | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x