Емануела с нов самостоятелен албум "Нотариално заверен"

от в 20:26 на 25.10.2018 в Новини

Оцени тази статия:
Емануела с нов самостоятелен албум "Нотариално заверен" Folk.bg

Емануела с нов самостоятелен албум "Нотариално заверен"

Емануела с нов самостоятелен албум

“Нотариално заверен” е най-новият самостоятелен албум на Емануела, който е панорама на най-силния период в творчеството й до този момент. “Нотариално заверен” включва 16 заглавия, които певицата записва като изпълнител от каталога на музикална компания “Пайнер”. Песните са създадени в период от три години – от първата “Сменяй ме” през октомври 2015 г. до “Пожелавам ти” през септември 2018 г. Всички песни, включени в албума, имат ефектни видеоклипове, някои от които с доста провокативно съдържание, което е част от неповторимия стил на Емануела. Ефектна фотосесия представя новата визия на певицата, която краси кориците на албума.
“Нотариално заверен” е четвъртия самостоятелен проект в музикалната кариера на Емануела след “Запознай я с мен”, “Буря от емоции” и “Емануела”. Песните в “Нотариално заверен” са композирани от спецовете в бранша – Diamond Beat Production, Даниел Ганев, Мартин Биолчев и Радомир Кишев. Песента “5, 6, 7, 8” е по музика на Галин, а една песен е от сръбски автор. За текстовете певицата се е доверила на Анастасия Мавродиева, Росен Димитров, Станислава Василева, Петя Радева и Александър Попов.
Емануела е от певиците, които са търсени за участие в съвместни музикални проекти, кани изпълнители в своите записи и с желание се включва в песни на свои колеги. В новия си албум Емануела е включила три записа с Константин - “Не ме заслужаваш”, “Още те обичам” и “Съкровище”, както и по един запис с Галин - “5, 6, 7, 8”, с Джордан - “Купих ти сърце” и с Мария Цветкова - “Незабравима”.

Отличителна черта на младата певица е нейният работохолизъм. Емануела записва и снима по пет видеоклипа годишно, като поддържа това темпо през 2016 и 2018, а както се оказва, ще спази традицията си и през тази година. За трите месеца в края на 2015-та тя записва две песни, но преди това, през лятото на същата година, Емануела реализира два проекта с изпълнители от “Пайнер” - “Скорпион” и “Хайде вдигни й”.
Със сигурност може да се каже, че от тази есен любимото число за почитателите на Емануела ще бъде 16. Просто заради броя на хитовете в новия албум на звездата, които са точно 16. И тъй като хитовете се броят наесен, звездата избра този сезон за да представи новия си самостоятелен проект. Последните три години са сред най-успешните в кариерата на Емануела - по пет хитови песни всяка година, като всяка една е представена с чудесен видеоклип, успешно турне в САЩ и един прекрасен албум тази есен.
“Нотариално заверен” е един от най-очакваните албуми на сезона. Излизането му бе планирано за лятото, но певицата реши да добави в него и най-новата си песен “Пожелавам ти” и това удължи очакването му. Резултатът вече е налице -16 великолепни песни, плод на вдъхновението на Емануела и творческите екипи.


Теми   емануела | нотариално заверен | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x