Елица с първи проект в Диапазон рекърдс

от в 11:29 на 01.08.2018 в Промо

Оцени тази статия:
Елица с първи проект в Диапазон рекърдс Folk.bg

Елица с първи проект в Диапазон рекърдс

Елица с първи проект в Диапазон рекърдс

Елица представи нов, летен проект с участието на популярния R&B изпълнител от Македония Andrej Miske. Международната колаборация носи името „След тебе“ и отбеляза своята премиера в ефира на Фен ТВ и YouTube канала FENTV Bulgaria.

Елица и Andrej са се запознали първо в социалните мрежи, след което и на живо на нейно участие в София. Талантливата певица от каталога на Diapason Records сподели, че не се страхува да експериментира и така се е породила идеята за съвместното парче с R&B звучене. „Песента се получи точно както очаквах. Танцувална, ритмична и със страхотен текст. Гласовете ни си паснаха чудесно и крайният резултат много ми допада“, допълни Елица.

От своя страна, македонският изпълнител разказа, че се възхищава на безспорния талант на Елица и е много доволен от работата си с нея. „Обичам да творя с музиканти, с които имаме еднакво виждане за нещата. Елица е невероятна и „След тебе“ със сигурност няма да е последната ни съвместна песен“, разказа Andrej Miske.

За неотразимата си визия певицата от ефира на Фен ТВ разчита на Паула Арт Чупова, Илиана Георгиева и дизайнера Стоян Радичев. За грима и косата си тя се доверява на Теодора Калчева и Ставрина Копилова. Автор на музиката е Dean Georgievaki – Dzene от Македония, а текстът е дело на Елица и Andrej Miske.

От днес можете да гледате видеото на „След тебе“ с режисьор Христо Кавалов в ефира на Фен ТВ, както и в официалния канал на медията в YouTube.


Теми   диапазон рекърдс | елица | за тебе | фен тв

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x