Джулия вае тяло ежедневно във фитнеса

от в 14:05 на 14.02.2018 в Новини

Оцени тази статия:
Джулия вае тяло ежедневно във фитнеса Folk.bg

Джулия вае тяло ежедневно във фитнеса

Джулия вае тяло ежедневно във фитнеса

Джулия е сред изпълнителите на музикална компания “Пайнер“, които могат да се похвалят с перфектни мерки и стегнато тяло. Тази физическа форма обаче е свързана с определен режим на хранене и спорт, които певицата поддържа, а тази седмица споделя със зрителите на “Звездно“. За целта Джулия ни отвежда във фитнес залата, където заедно със своя приятел от ученическите години и персонален треньор, Димитър Иванов, ни издават тайните й за добра форма.

“Джулия има доста динамично ежедневие, свързано с работата и участията й, затова се стремим да тренираме два дни в седмицата с тежести. Когато пътува, тя прави кардио, а тук тренираме цяло тяло и натоварваме мускулите оптимално за нейния капацитет – споделя Димитър, а Джулия допълва – Фитнесът е едно от нещата, които ми доставят огромно удоволствие и после се чувствам прекрасно, каквото и да се е случило“.

Демонстрирайки упражненията, на които залага изпълнителката във своя фитнес план, двамата разкриват още, че Джулия тренира от 15 години и както се казва във фитнес средите – който е тренирал навремето, сега тялото му се отблагодарява. По думите на Димитър, Джулия е пример за това.


Теми   джулия

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x