Джордан: Поп-фолкът има нужда от нови имена

от в 21:25 на 17.08.2016 в Новини

Оцени тази статия:
Джордан: Поп-фолкът има нужда от нови имена Folk.bg

Джордан: Поп-фолкът има нужда от нови имена

Джордан: Поп-фолкът има нужда от нови имена

Изпълнителят разкри, че вече е заснел своя нов видеоклип, който скоро ще направи премиерата си в Planeta Official в YouTube. За реализация на този проект, чието име засега Джордан не разкрива, той работи с изцяло нов екип - както по отношение на музиката и текста, така и по визуализацията му.

“Реших този път да заложа на нещо ново и различно като звучене – да съчетава дискотечното и комерсиалното от една страна, но в същото време да е естетически издържан в музикално отношение и да представя нови идеи”, разкрива певецът.


Той признава, че според него жанра има нужда от нов творчески полъх, от нови и талантливи имена, за да се избяга от еднообразието, което е неизбежно, когато се работи с едни и същи автори. Това е и акцентът, който той иска да постави и в предстоящия си сингъл. За тази цел Джордан се довери на младия композитор Деян Асенов, а за текста работи с Петя Радева.


Теми   джордан

Още по темата

Коментари


#1

Малина

Имаме нужда и от стабилни продуценти...от истински и красиви мечти,и хора,които да са зад всичко това-комплексно е!!!Продължавай да твориш...☺ Аз имам една любима сентенция:"Много е важно,когато има някой,който те кара да вярваш в себе си"...Могъщо е!!!

Оценка
-0 +0
Няма повече коментари за тази статия!
ВИЖ ОЩЕ




Не сте попълнили всички полета!



x