Джена с два албума през декември

от в 00:12 на 27.11.2017 в Новини

Оцени тази статия:
Джена с два албума през декември Folk.bg

Джена с два албума през декември

Джена с два албума през декември

Джена сподели пред www.planeta.tv, че през декември ще зарадва своите почитатели не с един, а с цели два нови албума. Поводът е 10 години на музикалната сцена, които отпразнува през месец март. Този юбилей бе последван и от появата на първородния син на певицата, което за нея бе едно щастливо съвпадение. Джена успя да съчетае грижите за бебето със своите професионални ангажименти като остана вярна на музиката и на своята публика. Двата албума са подаръка, с който звездата на телевизия “Планета” благодари на многобройните си почитатели за подкрепата и любовта през всички тези години.

Изненадата се оказва двойна, защото изпълнителката ще представи, както поп-фолк, така и фолклорен албум. Актуалният й хит “Да ти бъда корона” дава заглавие на проекта с поп-фолк песни. В него меломаните ще открият десет горещи хита, които Джена представи през последните години.
Много добро настроение за почитателите на българската народна музика ще донесе и фолклорният албум на Джена и оркестър “Канарите” – “Срещна ни хорото”. Повечето от песните са дуети на Джена и нейния съпруг, Атанас Стоев – младши, а композициите са на ръководителя на оркестър “Канарите”, Атанас Стоев.
За обложките на двата албума Джена засне специална фотосесия с фотографа Теди Грозданов. Стайлингът е на Стоян Апостолов, гримът на Методи Шопов, а прическите – на Николай Стоянов.


Теми   джена | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x