Джена на семейна зимна ваканция

от в 15:48 на 12.01.2020 в Новини

Оцени тази статия:
Джена на семейна зимна ваканция Folk.bg

Джена на семейна зимна ваканция

Джена на семейна зимна ваканция

По време на най-светлите празници, Джена не пропусна да зарадва своите многобройни последователи в социалните мрежи със семейна зимна мини-фотосесия. Снимките са придружени от емоционално послание, което веднага получи многобройни лайкове и хубави пожелания:

“Благодаря ти, 2019! Донесе ми нужното, остави в живота ми обичащите хора и “отнесе” ненужните със замах. Направи ме по-мъдра, спокойна и уверена. Заведе ме на много и различни нови места, срещна ме с всякакви хора и си научих уроците. Беше толкова чудесна с мен. Имаше всякакви моменти на радост, обич, търпение, сдържаност, упоритост, които приложих и обогатих себе си!”

“Имам и много да уча тепърва, затова чакам с нетърпение любимата 2020! Обичам ви, мили мои момчета. Благодаря на Бог, че ви имам и ви обичам безкрайно! Благодаря и на всички вас, приятели и почитатели, които минахте с мен през всичко в кариерата ми и през тази година. Желая здраве, мир и любов на всички! Щастлива 2020!”, написа Джена в официалния си профил в Инстаграм.

 


Теми   атанас стоев | джена | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x