Дива, дръзка и различна е Райна в “Една на милион“

от в 09:50 на 29.10.2018 в Промо

Оцени тази статия:
Дива, дръзка и различна е Райна в “Една на милион“ Folk.bg

Дива, дръзка и различна е Райна в “Една на милион“

Дива, дръзка и различна е Райна в “Една на милион“

Преди по-малко от 24 часа певицата представи най-новия си видеоклип - “Една на милион“, а той вече дава заявка да се превърне в едно от най-ротираните заглавия в клубовете и музикалните класации. С този проект Райна поставя кулминация на поредицата от успешни заглавия за 2018 г. След “Зле те чувам“, регистрирала над 6 милиона гледания в YouTube и един от хитовете на лятото - “Бразилка“, идва още по-горещата “Една на милион“, която дава категорична заявка да надмине хитовия потенциал и успех на двете заглавия.

В новия си видеоклип Райна е истински хамелеон, който показва два много различни нюанса на своята душевност. От една страна тя показва своята дръзка, предизвикателна и провокативна природа, а от друга – своята нежна, чувствена и романтична страна. От една страна са горещите кадри, в които Райна изкушава зрителите с пламенни танци, подкрепена от момичетата от балет “Нова“, а от друга – красивите и естетични подводни кадри, в които на Райна партнира красив мъж. Всичко това е поднесено с много стил във видеоклипа, за режисурата на който изпълнителката се довери на своя приятел Георги Нинов и на оператора Иван Иванов.

Автори на музиката и текста на “Една на милион“ са композиторът Мартин Биолчев и текстописците Анастасия Мавродиева и Росен Димитров.

 


Теми   една на милион | пайнер | планета | райна

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x