Димана и Юнона - отличнички в университета

от в 16:33 на 24.01.2018 в Новини

Оцени тази статия:
Димана и Юнона - отличнички в университета Folk.bg

Димана и Юнона - отличнички в университета

Димана и Юнона - отличнички в университета

Димана и Юнона наред с професионалните си ангажименти като артист-изпълнители на музикална компания “Пайнер”, от няколко години здраво залягат над учебниците. И двете певици са студентки в специалност “Музика” в ПУ “Паисий Хилендарски”, а през 2018 година на Димана й предстои дипломиране. За тях обучението е много важно и затова говорят отличните им оценки. Как двете певици се представят в академичните среди става ясно от студентските им книжки, които те публикуваха в официалните си профили във Facebook.

Що се отнася до музикални проекти, през 2017 година Димана зарадва своите почитатели с видеоклипа “Без мен не можеш”. Песента е авторски проект, по музика и аранжимент на Даниел Ганев и текст на Анастасия Мавродиева, а изпълнителката отново се отличава с безпогрешния си усет за хитове.
Юнона пък от своя страна представи на меломаните две интересни колаборации през изминалата година. Тя се включи в проекта на Денис “Пушка”, а в разгара на лятото представи “Безразлични” ft. Константин. Авторският екип, който стои зад “Безразлични”, е Diamond Beat Production – музика и аранжимент, Анастасия Мавродиева и Росен Димитров – текст. Певицата разкрива, че вече е готова с новата си песен и влиза в студио да я запише.


Теми   димана | юнона

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x