Деси Слава на романтично пътешествие

от в 02:20 на 05.01.2017 в Новини

Оцени тази статия:
Деси Слава на романтично пътешествие Folk.bg

Деси Слава на романтично пътешествие

Деси Слава на романтично пътешествие

При изключително голям интерес премина Коледното турне на Деси Слава в Америка. През океана тя пътува заедно с любимите си мъже - Майки и Благой. Тримата посрещнаха една неповторима и изключително емоционална Коледа в Чикаго, където Майки бе за първи път след своето раждане, а Деси Слава се срещна със стари добри приятели, сред които Магапаса, Мишо Шамара и роднините на сина й по бащина линия.

След Чикаго Деси Слава, Майки и Благой Найденов пътуваха и до Лас Вегас като не пропуснаха да увековечат спомена със снимка в едно от най-известните казина - Bellagio. С това американското турне приключи, за да дойде ред на Новогодишните концертни участия на Деси Слава в България. На 30 декември звездата на “Пайнер” пя в курорта Златни пясъци, а 2017-та година посрещна във Велинград.

Още в първия ден на Новата година Деси Слава и Благой Найденов отпътуваха на едноседмична екзотична ваканция на Малдивите. А още на следващия ден зарадваха феновете на певицата с романтични снимки в социалната мрежа. Така само за няколко дни Деси Слава успя да стъпи на три континента - Северна Америка, Европа и Азия.


Теми   благой найденов | деси слава | пайнер

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x