Ceca "запали" Лондон

от в 11:35 на 28.10.2016 в Новини

Оцени тази статия:
Ceca "запали" Лондон Folk.bg

Ceca "запали" Лондон

Ceca

Концертът на сръбската мегазвезда СЕСА на 21 октомври предизвика истинска сензация в столицата на Великобритания. Именитата певица държа на крака повече от 2 часа публиката, изпълваща до краен предел лондонската зала “Troxy”.

След Слави Трифонов, СЕСА е втората балканска звезда, която успя да направи истински фурор в Лондон с грандиозното си представяне. Щастие в очите на присъстващите, огромна еуфория и взаимна обич са само част от емоциите, които описват великолепното шоу, организирано от българската компания MOKO Solution.

Огромният интерес към събитието успя силно да впечатли и докосне изпълнителката на „Kukavica“ и „Trepni“, която за пореден път доказа, че е една от най-големите звезди на Балканите. Хиляди сърби, българи, македонци се стекоха да видят и чуят на живо любимата си певица. Те пяха заедно с нея, искрено се забавляваха и дори плакаха с нея на песента „Pile“, посветена на съпруга й.

Много силен и емоционален момент по време на мегашоуто бе, когато примата на балканската музика вдигна знамената на три държави – България, Сърбия и Македония, с което екзалтира публиката и определено спечели сърцата на всички присъстващи в залата.


Теми   цеца

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x