Ани Хоанг с официална промоция на "На сантиментри"

от в 11:34 на 22.06.2016 в Промо

Оцени тази статия:
Ани Хоанг с официална промоция на "На сантиментри" Folk.bg

Ани Хоанг с официална промоция на "На сантиментри"

Ани Хоанг с официална промоция на Снимка: Фотограф: Теди Грозданов

Само ден преди официалната премиера на най-новото горещо видео на Ани Хоанг, “На сантиметри”, певицата направи Live-промоция на лентата. Екзотичната изпълнителка покани приятели, колеги и журналисти на ексклузивна прожекция на най-новия си проект в столичния Patron Cafe & Shot Bar.
Сред гостите можеше да бъдат забелязани Михаела Филева, Pavel & Venci, рапърите Dee и X, Дарина Йотова, Ivy, хореографите Пачо и Здравко, както и още много приятели на Ани Хоанг и Людмил Иларионов - Люси.
Певицата сподели, че за първи път прави промоция на свой видеоклип, но просто е искала тази изява да бъде едно хубаво начало за представянето на целия проект.

 

По време на събитието бяха показани и кадри от новата фотосесия на Ани Хоанг, която тя засне по време на снимките на новия си видеоклип “На сантиметри” с фотографа Теди Грозданов. Приятна изненада за всички присъстващи бе и презентацията на специалния мейкинг на клипа, с всички интересни моменти зад кулисите, който скоро ще бъде излъчен и по телевизиите с марката “Планета”. Черешката на вечерта бе официалната прожекция на клипа “На сантиметри”, който на няколко пъти спечели бурните аплодисменти на присъстващите.
Режисьор на “На сантиметри” е Людмил Иларионов - Люси, който работи с оператора Андрей Андреев. За този проект Люси влезе и в ролята на стилист на своята половинка като крайният резултат е наистина впечатляващ.

 


Теми   ани хоанг | на сантиметри

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x