Ангел с отговор на читателски въпроси, подготвя мъжки дует

от в 23:50 на 15.02.2016 в Интервюта

Оцени тази статия:
Ангел с отговор на читателски въпроси, подготвя мъжки дует Folk.bg

Ангел с отговор на читателски въпроси, подготвя мъжки дует

Ангел с отговор на читателски въпроси, подготвя мъжки дует

Георги Костадинов:
Здравей, Ачка! Искам да те питам тази година повече проекти с модерно звучене ли ще правиш и имаш ли планове за албум и някой дует с колега - примерно с Крум, Джулиано.. .Благодаря за отговорите, много успехи занапред ти пожелавам :)

Ангел:
Благодаря ти за хубавите думи. Много изненади подготвяме. И самостоятелни песни, и дуети, може би и трио. Засега не искам да разкривам. Но, да – ще има мъжки дует.


Фен на Хит Микс Мюзик:
Здравей, Ангел! Поздравявам те за избора на нова музикална компания и за най-новата ти песен "Диаманти", която е страхотна, наистина. Вече ми е любима! Аз обаче те поздравявам и за хита на лятото "Дай да похарчим тези пари", която направи заедно с Кондьо. За мен това бе едно от парчетата на 2015-та година и още го слушам с удоволствие. Да не казвам, че "Живее ми се" ми става все по-любима с всяка изминала година. Кажи ми, възможно ли е да направиш нови съвместни парчета с Кондьо и Джамайката? А защо не и трио с тях ? Има ли вариант и с DJ Дамян да направите пак съвместен проект? Успехи ти пожелавам и още нови тупалки, с които да се забавляваме.

Ангел:
Искрено се радвам, че толкова отблизо следиш музиката ми и по-важното – слушаш я с удоволствие. Тези песни са направени с много старание и с желание да се превърнат в любими на публиката. Със сигурност ще има колаборации, но какви точно, на този етап не мога да разкрия. С всеки един от тези изпълнители съм работил с голямо удоволствие и нищо чудно един ден отново да повторим съвместната си работа.


Надежда Жекова:
Здравей, моето момче, искам да си те поздравя за новата ти песен „Диаманти“ - много е яка и клипът – също. Искам да ти пожелая да се развиваш в музиката, да вървиш все така нагоре, да си ни жив и здрав не на последно място - да ни радваш все така с хубавите си песни и видеоклипове . Много си те обичкам и се гордея много с теб от факта, че те познавам и че те имам. Въпросите ми към теб са: 1.Върху какви проекти работиш в момента ? 2. Мислищ ли за нов албум ? 3. Били записал дует с изпълнителка от Пайнер ? С много уважение и много любов от Надето

Ангел:
Здравей, Наде. Благодаря ти за милите думи. Работя върху самостоятелна песен, очаквай я в края на март. Засега не се концентрирам върху албум, а върху отделните песни, но пък когато събера достатъчно, ще издам. Няма пречки да запиша дует с изпълнителка, независимо от компанията, в която е. Важното е песента да е хубава и да пасва на двамата артисти.

 

Лиляна:
Здравей, Ангел. Винаги ли си все така усмихнат, винаги бъди така. Пожелавам ти все така да ни радваш с хитовете си.

Ангел:
Благодаря, Лили. Май така се получава – винаги съм усмихнат 


Рене:
Искам да попитам ще се ожениш ли за мен?
Ангел: Млад съм за сватба.


Емилия Ст:
От 3 седмици песента ти „Диаманти“ е на бял свят, а все още я няма в класацията на Сигнал.БГ - топ 50? Каква е причината според теб ?

Ангел: Може би трябва да се обърнете към редакторите на класацията.

Мария:
Много ти е яка новата песен „Диаманти“. Сега вече като си при Оцко, ще изкараш ли негова песен и каква ще е и кога? Аз мисля, че това, че се махна от Ара, ще ти донесе голям успех. Въпросът е дали ще ни радваш с повече песни от тук нататък? Иначе си много готин и имаш много яки песни, а сега от Оцко мисля, че ще ги разбиеш. Успех :)

Ангел:
Здравей, Мария. Със сигурност ще имам много песни от Оцко. Надявам се да пускам хит след хит, за мен това е най-важно.

R1:
Продължение на "Живее ми се" с Джамайката ще направиш ли? Да си жив и здрав, да радваш с още хитове от Оцко, Мартин Биолчев, Даниел Ганев, Димитър Колев и Дидо Калпаков.

Ангел: Благодаря ти. Говорили сме с Джамайката по тази тема, но не сме планирали нищо конкретно. Да, ще работя с всички автори, с които и досега съм имал песни.


Динко:
Би ли направил нещо съвместно с Теди Александрова и искал ли си някога да бъдеш в „Пайнер“?

Ангел: Харесвам много Теди, но на този етап не сме говорили за нещо съвместно. Имало е моменти, в които съм искал да бъда част от „Пайнер“, но съм там, където трябва да съм.

 

 

 

 

 

 


Теми   ангел

Още по темата

Коментари


#1

Фен на Хит микс мюзик

Благодаря за отговорите!

Оценка
-0 +1
#2

Надежда Жекова

Благодаря ти много за отговорите Аченце :) давай смело напред и нагоре :* :* :* :*

Оценка
-0 +0
#3

Георги Костадинов

Благодаря ти за отговора само напред брато!!!

Оценка
-0 +0
Няма повече коментари за тази статия!
ВИЖ ОЩЕ




Не сте попълнили всички полета!



x