Анелия ще отглежда биопродукти

от в 10:52 на 24.04.2020 в Новини

Оцени тази статия:
Анелия ще отглежда биопродукти Folk.bg

Анелия ще отглежда биопродукти

Анелия ще отглежда биопродукти

Извънредното положение у нас провокира изпълнителите да открият нови занимания. Анелия признава, че публиката и сцената много й липсват, но пък в периода на карантината е започнала да прави неща, за които преди това не само, че не е имала време, но дори не си е и помисляла.

“Този период е много благодатен за мен и семейството ми. Като се замисля, такава голяма почивка не съм имала след раждането на моята прекрасна дъщеря Ивон“, споделя певицата в предаването “На кафе“ и допълва, че се е отдала на различни домакински задължения.

Дори са е научила да прави собственоръчно хляб от лимец, а има намерение да осъществи и една отдавна планирана идея:

“Възнамерявам да си направя био градинка. Още миналата година мислех по този въпрос. Това ще ми е много чаровно и приятно занимание. Все пак съм зодия Рак и както се казва – “Моят дом е моята крепост“. Затова нищо, което правя в момента, не трябва да ми е чуждо“, откровена е звездата на музикална компания “Пайнер“.

За финал тя отправя апел да мислим положително и да правим това, което е нужно в момента, а каквото е писано, то ще се случи така или иначе.

“Най-важно е да чуеш най-близкия и да го питаш: “Как си, добре ли си?“, защото всичкото, което сме изградили през годините, всичко материално не струва нищо, ако няма на кого да се обадиш и с кого да го споделиш.“


Теми   анелия | на кафе | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x