Анелия с откровено признание

от в 13:02 на 09.12.2020 в Новини

Оцени тази статия:
Анелия с откровено признание Folk.bg

Анелия с откровено признание

Анелия с откровено признание

Анелия – една от най-обичаните и успешни певици в българската музика, винаги се е отличавала със своя индивидуален и новаторски стил. Изпълнителката обаче откровено признава, че зад образа на успешната, амбициозна жена, новатор, всъщност се крие душата на един чувствителен и раним рак.

“Аз съм един изключително чувствителен човек, същевременно материална и духовна, двете крайности – черно и бяло, затова през последните 2 години усещам, че имам нужда от промяна и търся баланса в живота си, и когато реагирам спонтанно и крайно това е защото просто искам да се защитя“, признава Анелия пред Мондьо.

Тя е категорична, че човек трябва да е благодарен за това, което има, защото Господ може и да му го отнеме:

“Музиката и работата ми ме правят истински щастлива! Много важно за мен е в живота ми да имам баланс, нещо което не можех да направя досега – или защото съм бягала, или пък заради вътрешни страхове“.

Щастлива е, че успехите в живота си е постигала благодарение на своя талант, труд и характер, а не й се е налагало да пренебрегва своите ценности, защото както сама казва:

“Хубаво е да успяваш, но е важно и цената, с която успяваш, да е нормална. Човек трябва да запази достойнството си... Моята сила е това, че съм изключително точна, коректна и държа на ценностите. А на мен самата ми помага моето его, вътрешният ми егоцентричен образ ми дава сила“.

Анелия определя като най-важното нещо в живота си това да бъде майка, и то наистина добра майка.

“Моята дъщеря промени живота ми. Допреди това животът ми е бил безмислен“, категорична е още Анелия пред Мондьо.


Теми   анелия | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


#1

Оценка
-0 +0
Няма повече коментари за тази статия!
ВИЖ ОЩЕ




Не сте попълнили всички полета!



x