Анелия обра аплодисментите с образа на Лили Иванова

от в 21:55 на 22.02.2022 в Новини

Оцени тази статия:
Анелия обра аплодисментите с образа на Лили Иванова Folk.bg

Анелия обра аплодисментите с образа на Лили Иванова

Анелия обра аплодисментите с образа на Лили Иванова Снимка: Нова Телевизия

В понеделник вечер Анелия се постара да повтори неповторимата Лили Иванова в шоуто за имитации “Като две капки вода” и определено й се получи. Певицата се постара да “избяга от себе си”, от своя стил и темперамент на пеене, от вибратото в гласа и да пее с повече усмивка.

“Лили Иванова е най-голямата, най-великата, не крие Анелия. – Да бъдем откровени – Лили Иванова е много трудно, почти невъзможно да бъде имитирана, но идеята е да се забавляваме и да се опитам да се доближа до нея, колкото може повече…”

След изпълнението зрителите заявяват, че са харесали версията на “Панаири”, която Анелия им предложи. Журито също се изказа много ласкаво за имитацията на Лили Иванова.

Хилда Казасян: “Абсолютно успя. Темброво, фразиране, натъртване на съгласните – фантастично се справи. Възхищавам се на старанието, което полагаш, за да се случат нещата по най-добрия начин…”
Маги Халваджиян: “Брилянтно изпълнение. Направи много за образа на Лили, не го преигра, на прекали, държа я точно там, където трябваше да я държиш. Браво!”
Юлиян Вергов: “Беше наистина фамозно изпълнение…”
Фънки: “Анелия, ти си изненада. Прекрасно пресъздаде образа. От мен – аплауз и признание!”


Теми   анелия | като две капки вода | лили иванова

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x