Анелия - нежна и приказна в нова фотосесия

от в 22:54 на 11.04.2016 в Новини

Оцени тази статия:
Анелия - нежна и приказна в нова фотосесия Folk.bg

Анелия - нежна и приказна в нова фотосесия

Анелия - нежна и приказна в нова фотосесия

Анелия отново застана пред обектива на фотографа Теди Грозданов, този път за снимките на модна фотосесия. Певицата позира с роклите на дизайнерката Деница Христова, обединени в нова колекция на нейната модна марка. Вярна на своя стил да предлага ултраелегантни тоалети от висококачествени естествени материи, в пролетно-лятната си колекция тя се е погрижила и за абитуриентките, техните майки и сестри, които често остават пренебрегнати в еуфорията.
Цветовете са предимно пастелни и нежни – актуалното в момента розово, за което стилистите са категорични, че е новото черно. Другите багри са айвъри, жълто, небесно синьо, преходните кафяво, лилаво, мастилено и вечните класики - черно и бяло. Дантелата има специално присъствие при изработката на всяка дреха.

Анелия не крие, че с удоволствие е приела да се превъплъти в ролята на модел за тоалетите на Деница Христова, защото звездата на “Пайнер” е муза и лице на марката от самото й създаване, както и неин редовен клиент. Хитовата изпълнителка често избира от там облеклата за сценичните и телевизионните си изявя, защото с тях никога не остава незабелязана.


Теми   анелия

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x