Алисия: Не съм перфектна

от в 01:34 на 18.03.2016 в Новини

Оцени тази статия:
Алисия: Не съм перфектна Folk.bg

Алисия: Не съм перфектна

Алисия: Не съм перфектна

Алисия се завърна от поредната си ваканция и провокира феновете си с нова снимка. Певицата сподели кадър, на който блести отново с провокативен тоалет. Над снимката тя написа: Не съм перфектна, оригинална съм!

В момента певицата отново влезе в полезрението на жълтите медии, след като бе изловена в компанията на бившия приятел на Преслава - Бирмата. Двамата бяха засечени на летището, след като се завърнаха от пътуване до Тайланд. Засега няма официално потвърдена информация, че наистина изживяват страстна любов, но близки до тях са категорични, че именно Алисия е причина Бирмата да забрави Певица номер 1 в поп-фолка - Преслава. 


Теми   алисия | преслава

Още по темата

Коментари


#1

Williams Smith

МОЕТО ИМЕ Е УИЛЯМ. Аз съм късметлия, че намерих истински заклинател и за да спазя думите му, д-р Огунделе върна жена ми, която ме напусна заради друг мъж след 3 години, след работата му за мен тя се върна след 24 часа... благослови ти и моят Бог те пазят в безопасност и здраве. Това е моят начин да го оценя, ако имате нужда от помощ за вашата връзка, брак и т.н. Свържете се с д-р Ogundele WhatsApp или Viber: 27638836445. Той е добър човек.

Оценка
-0 +0
Няма повече коментари за тази статия!
ВИЖ ОЩЕ




Не сте попълнили всички полета!



x