Алисия атакува със "Запали"

от в 02:57 на 23.07.2018 в Промо

Оцени тази статия:
Алисия атакува със "Запали" Folk.bg

Алисия атакува със "Запали"

Алисия атакува със

Алисия няма никакво намерение да спира с хитовете дори по време на летните отпуски. Певицата от каталога на „Ара Мюзик“ представи новия си клип „Запали“ в ефирите на Фен ТВ, Balkanika Music Television и в YouTube канала FENTV Bulgaria.

Във видеото всичко лъха на лято, почивка и много сексапил. В него Алисия сменя няколко горещи визии, с които разкрива перфектно оформеното си тяло и би могла да събуди страстта у всеки мъж.

Лентата е снимана в луксозния португалски курорт Фару. Пътуването на изпълнителката било свързано със сина ѝ Валери, когото тя трябвало да закара на футболен лагер в местния гранд Спортинг (Лисабон). Покрай тази задача тя решила да си направи и кратка почивка, но не точно така се стекли обстоятелствата.

„При пътуването си в Португалия нямах планове да заснемам клип. Бях записала Валери на камп в Спортинг за 2 седмици и трябваше да го заведа там. Бяхме взели къща за няколко дни във Фару и мястото много ми хареса. Набързо организирахме снимките, понеже имах и готова песен, която така или иначе бях решила да клипирам. Видеото се получи много небрежно, типично лятно. Може би е една идея женско. Това е моят летен подарък към феновете.“, споделя Алисия.

Музиката на песента е различна от предишните парчета на изпълнителката - този път тя залага на по-модерно звучене. Текстът е посветен на любовните отношения, раздялата и женската сила: „Запали, изгори си леглото след мене, друга там да не може да легне, свикнало е с моите извивки, пак ще иска мен.“, гласи припевът, който се запомня още от първото слушане.


Теми   алисия | ара мюзик | запали | фен тв

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x