2016 година - дебютантите превземат поп-фолка

от в 12:03 на 15.07.2016 в Истории

Оцени тази статия:
2016 година - дебютантите превземат поп-фолка Folk.bg

2016 година - дебютантите превземат поп-фолка

2016 година - дебютантите превземат поп-фолка

2016 година определено дава светъл лъч за поп-фолк сцената. Няколко дебютанти изгряха и то с пълна сила. 

Новостартиралата музикална компания Hit Mix Music даде зелена светлина на таланти, които до този момент припяваха само вкъщи или в местни кръчми. Сега обаче цяла България е притаила дъх, за да види кой от тях ще съумее да продължи напред. 

Зоя Мутишева е сред имената, които бързо набраха скорост, а песен от Оцко я изстреля директно в сърцата на хората. "Твоите сини очи" е нейният дебют. До срещата й с новия й продуцент Оцко Зоя е позната като участник в предаването "Гласът на България". Там неин треньор е Миро, който всъщност я препоръчва на музикалната компания. 

Още едно име впечатли в същата музикална компания и изгря с песента "Бонбон". Джулиано се завръща в България след дълго обикаляне по света, за да търси препитание. В момента подготвя втори сингъл, с който отново иска да покаже талант и вокални умения. 

 

Исмаил вече има зад гърба си две песни - "Дай ми" и "Малко коте", които продуцентската му компания Sunny Music реализира в кратки срокове. Безспорно, певецът е голям талант, но славата му тръгва първо от съседна Турция. Там през 2013 година Исмаил печели телевизионното шоу PopStar, като се превръща в любимец на цялата аудитория. Сега амбициите му са да покори България, като темповете, с които работи са завидни дори и за топ имената в бранша. 


Теми   джулиано | зоя мутишева | исмаил

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x